December is feest! 15% korting op alles* met de code dec_feest_15%. *bekijk hier alle acties en voorwaarden
Vanwege drukte bij PostNL houdt rekening met een langere levertijd

 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
 • Snel verzonden
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Gratis verzending vanaf 50 euro

Wat vind je allemaal in onze outlet?

Het grootste nadeel van een webshop is dat je wel eens artikelen retour krijgt. Vaak zijn de dozen of artikelen hiervan niet meer als nieuw te verkopen, maar wat doe je er dan mee? Daar hebben we wat op gevonden. Deze producten kun je terug vinden in onze outlet met een mooie korting.

Alle producten hebben we uitvoerig getest en bekeken om zeker te zijn dat we ze uberhaupt nog kunnen verkopen. Als er beschadigingen of afwijkingen zijn staat dit beschreven in de tekst. 

Welke producten vind je in onze outlet?

Alle producten die bij ons retour komen maar niet meer als nieuw verkoopbaar zijn komen terug in de outlet.

 • Draagzakken - Draagzakken waarvan de doos is beschadigd of beplakt, de handleiding of soms doos ontbreekt. Maar de draagzakken zelf zijn altijd helemaal in orde. 
 • Wobbels - Niet alleen wobbels die we terug krijgen komen in onze outlet, ook gloednieuwe wobbels die een cosmetisch foutje hebben komen hier terecht. Wobbel vind dat deze foutjes normaal, maar wij willen deze niet als nieuw verkopen. Bij de aankoop van een outlet wobbel ontvang je altijd na het plaatsen van je bestelling een foto van de wobbel voor akkoord. 
 • Grimm's - Soms vind je ook Grimm's houten speelgoed in deze categorie. Deze zijn helemaal nieuw, maar de verpakking is tijdens transport gescheurd of je ziet een natuurlijke hout streep door de verf komen. Dit is helemaal normaal, maar de kans dat deze bij ons terug komen als ze nieuw worden besteld is erg groot dus bieden we ze liever aan met een beetje korting. Deze producten zijn vrij zeldzaam in de outlet dus als je er een wil hebben wacht dan niet te lang ;). 
 • Ette Tete - De fijne klimrekken en leertorens van Ette Tete worden altijd super strak ingepakt bij Ette Tete. Maar soms krijgen we wel eens een klimrek of leertoren retour. De leertorens zijn meestal niet uit de doos gehaald, maar de dozen zijn wel open geweest. De klimrekken zijn verkrijgbaar in twee prijsklasse. De eerste zijn de klimrekken waarvan de doos beschadigd of beplakt is maar het klimrek zelf nog helemaal in orde. De tweede prijsklasse zijn de klimrekken die al een keer in elkaar gezet zijn geweest maar nog wel helemaal goed en onbeschadigd zijn. 
 • Timio - De Timio audio- muziekspelers komen wel eens retour vanuit onze Bol verkopen. Omdat de verpakking een zegel heeft en deze open is geweest kunnen we deze niet meer als nieuw verkopen. De Timio's zelf worden uitvoerig getest voor dat ze in onze outlet terecht komen. 

Verder vind je nog meer producten die bijvoorbeeld gebruikt zijn in onze winkel als pasmodel (draagzakken), waarvan het zegel van de verpakking verbroken is geweest (haakaa), die bij de eerste keer uit de verpakking licht beschadigd zijn. 

Waarom een outlet?

We vinden verspilling natuurlijk onzin. Veel bedrijven gooien geretourneerde spullen weg, dat is voor ons geen optie. Daarom hopen we op deze manier dat deze tweede kansjes nog naar een fijn nieuw huisje gaan. Houd ook onze socials in de gaten want we geven regelmatig ook wat weg uit onze Outlet :). 

 

 

Nieuwsbrief voor alle mama's 


Wil je graag op de hoogte blijven van alle leuke ikbenmama nieuwtjes? Tips ontvangen voor jou en je baby? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief we beloven je niet te spammen en alleen te delen waar je écht wat aan hebt. 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten
 1. Over ikbenmama
 2. Darmkrampjes Alle baby's hebben er last van, darmkrampjes. Ze zijn heel vervelend en je ontkomt er niet aan, maar wat kun je doen om je baby te helpen?
 3. Ikbenmama over dragen Een handig overzicht van fijne blogs over dragen
 4. Waarom dragen?