Onze outlet winkel is open! klik hier voor meer informatie

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Over ikbenmama

Over ikbenmama

ikbenmama is al sinds 2008 actief als webwinkel op het gebied van fijne producten voor jou als zwangere, mama of voor je kleintje.

Wij onderscheiden ons met een uniek assortiment producten, veel informatie voor jou als jonge ouder en een goede service. Maar hoe verpak je dat in een catchy slogan? Dat lukt ons dus niet, dus hier lichten we een aantal aspecten van ikbenmama toe.


ikbenmama: Meer dan een webwinkel


Wij zijn dan misschien al wel lang actief als webwinkel, wij geloven dat juist de combinatie van offline en online voor jou als klant het beste is. Daarom hebben we naast ons magazijn een showroom geopend. Hier kun je elke zaterdag terecht van 10:30 tot 16:00 voor informatie en advies. Omdat de winkel naast het magazijn is, hebben we onze hele voorraad (en dat is nogal wat) binnen handbereik. Het adres is Kreitenmolenstraat 33d in Udenhout. 



ikbenmama: Meer dan een winkel


Natuurlijk zijn we een winkel en willen we geld verdienen met het verkopen van producten. Dat geld is namelijk nodig om vanalles draaiende te houden en ervoor te zorgen dat we jou goede producten kunnen blijven aanbieden. Maar geld staat bij ons zeker niet op de eerste plaats; we vinden het veel belangrijker dat we jou kunnen helpen! Daarom besteden we veel tijd en aandacht aan het geven van informatie en het selecteren van artikelen. Dat is een hele andere insteek dan veel huidige (web)winkels; daar staan geld en groei vaak boven de klant. Wij doen het dus anders, omdat we denken dat jij daar uiteindelijk meer aan hebt. 



ikbenmama: Wij hebben niet alles


Als we mensen spreken, dan horen we vaak de uitspraak: 'Jullie hebben echt alles!'. Maar dat is natuurlijk niet zo. Geen enkele (baby)winkel heeft alles, hoewel dat wel vaak geclaimd wordt. We hebben wel veel en vaak een tikkie anders dan vele andere babywinkels, zodat je bij ons voor een groot deel van je uitzetlijst terecht kunt. En over die uitzetlijst hebben we sowieso een eigen mening
 


ikbenmama: Vanuit de praktijk


Achter ikbenmama zit ook een mama. En een papa. We hebben ook veel artikelen zelf getest en staan daar achter, dus we kunnen gerust zeggen dat onze adviezen en producten uit de praktijk komen. Daarom vind je bij ons ook zoveel producten die door mama's bedacht en ontwikkeld zijn! Merken zoals ErgoBaby, Tula, Ergopouch en Babylonia komen voort uit ondernemende moeders die iets zochten voor hun kind wat er nog niet was. 
Daarnaast krijgen we regelmatig tips van mama's (en papa's) over nieuwe producten, want samen weten we natuurlijk veel meer! Mocht je zelf een tip hebben: laat het ons weten op klantenservice@ikbenmama.nl



ikbenmama: Omdat een goede hechting de basis is


Hechting is het concept waar het bij ons om draait. Wederom commercieel niet zo interessant, want je hebt maar betrekkelijk weinig producten nodig voor een goede hechting. Tijd, aandacht en interesse voor je kind is het voornaamste. Maar een aantal producten kunnen wel helpen; zo kan je je kindje dichtbij laten slapen met een co-sleeper of dichtbij je dragen met een draagdoek of -zak. Daarnaast maken een goede kolf en/of voedingslingerie borstvoeding geven een stukje fijner, wat allemaal helpt. Zo helpen wij je om de basis goed te leggen. 



ikbenmama: Je kunt je kindje niks beters meegeven dan een goede basis


Wij geloven dat het meegeven van een goede basis het allerbeste is wat je voor je kindje kan doen. Daarmee geef je ze voldoende zelfvertrouwen en een goede basishouding mee om uiteindelijk zelf de wereld te gaan ontdekken. En als we daar ook maar een klein beetje aan mee mogen helpen dan is onze missie geslaagd. 
 

Nieuwsbrief voor alle mama's 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle leuke ikbenmama nieuwtjes? Tips ontvangen voor jou en je baby? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief we beloven je niet te spammen en alleen te delen waar je écht wat aan hebt. 

Gerelateerde berichten
  1. Baby basics: wat heb je nodig? Zie je door de bomen het bos niet meer met die enorme uitzetlijsten? Bij ikbenmama hebben we 5 thema's waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je kindje.
  2. Verkoudheid bij baby Wanneer je baby verkouden is, is dit erg vervelend. Ga maar eens na hoeveel last jij hebt van een fikse verkoudheid. Er zijn een paar tips en tricks die het leed voor je baby wat kunnen verzachten, we hebben ze voor je op een rijtje gezet. 
  3. Alles over slapen Al onze top blogs over baby's en slapen op een rijtje. 
  4. Darmkrampjes Alle baby's hebben er last van, darmkrampjes. Ze zijn heel vervelend en je ontkomt er niet aan, maar wat kun je doen om je baby te helpen?
Gerelateerde producten