Onze outlet winkel is open! klik hier voor meer informatie

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Fysieke Outlet

Onze fysieke outlet 

Zaterdag 16 maart was de primeur, onze fysieke outlet en wat een enthousiasme! We hebben veel nieuwe klanten ontmoet, maar ook veel lieve mensen die al eerder bij ons waren geweest. We vonden het zo leuk dat we besloten hebben onze fysieke outlet permanent open te stellen. 

Hoe werkt het?

Van maandag t/m vrijdag ben je welkom op afspraak. Stuur ons even een mail (klantenservice@ikbenmama.nl), een berichtje via instagram, of bel ons even om door te geven op welke dag en tijd je langs zou willen komen. Er is bijna elke dag iemand aanwezig van 10:00 - 16:00 uur. 

Daarnaast ben je natuurlijk ook welkom als op zaterdag onze reguliere winkel open is om in de outlet een kijkje te nemen. 

Wat kun je in onze outlet vinden?

We hebben van alles wat! Draagzakken, draagdoeken, slaapzakjes, co-sleepers, wasbare luiers, slofjes, Wobbels, speelgoed en nog veel meer. Allemaal voor een zacht prijsje. Het zijn voornamelijk wat oudere modellen en retouren die we niet meer als nieuw kunnen verkopen. Je vind er ook de artikelen die te vinden zijn op de site onder het kopje uitverkoop, omdat we ze als je langs komt niet hoeven te versturen is de prijs in onze fysieke outlet lager dan op de site. 

Kan ik advies krijgen?

Natuurlijk staan we voor je klaar! Maar ben je op zoek naar een draagzak dan adviseren we je op zaterdag langs te komen. Is deze dag niet handig voor je kan het ook op dinsdag op afspraak, dan is onze draagconsulent aanwezig. De rest van de dagen is draagadvies niet mogelijk. 

Bekijk voor je langs komt op zaterdag altijd even op onze winkelpagina of Google om te zien of open zijn, soms zijn we op een beurs of is het een feestdag ;).