Onze outlet winkel is open! klik hier voor meer informatie

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Onze top 5 cadeaus voor op het verlanglijstje

Wat moet ik mijn kindje dit jaar cadeau doen?

Elk jaar weer dat gedoe met die verlanglijstjes, de speelgoedboeken die overal rondslingeren en de volle verlanglijstjes met speelgoed waar je kindjes na een dag spelen alweer klaar mee zijn. Herkenbaar? We delen in deze blog onze 4 december cadeautips die niet mogen ontbreken op de verlanglijstjes! 

#1. Grimm's 

Ikbenmama houdt van duurzaam speelgoed, Grimm's is daar het perfecte voorbeeld van. Alles wordt hand gemaakt in Duitsland en speelt in op de fantasie van je kindjes. Het is niet alleen leuk voor de kinderen, ook voor volwassenen is het leuk speelgoed ;). Er zit ook een nadeel aan het feit dat dit houten speelgoed zo inmens populair is. De vraag is groter dan het aanbod, onze tip is dan ook om echt op tijd te bestellen zodat je niet naast het net vist. In deze blog leggen we nog eens uit waarom dit speelgoed aan het einde van het jaar schaars is. 

#2. Wobbel

Toch wel één van de favorieten stukken speelgoed in huize ikbenmama. Ondanks dat het er erg simpel uitziet kun je er zo ontzettend veel mee doen. Hij maakt deel uit van je interieur, helpt je kindje met evenwicht en ontwikkeling en is natuurlijk super leuk om mee te spelen. Lees hier wat de Wobbel allemaal kan. Wist je trouwens dat we ook een wobbel outlet hebben?

#3. MODU

Als we het dan toch over duurzaam speelgoed hebben past MODU perfect in het rijtje. Met deze blokken kun je écht alles maken. Door de gaten in de blokken en de pinnen kun je ze in elkaar vast zetten en je fantasie de vrije loop laten. De blokken zijn gemaakt van speciaal foam, en weet je, ze kunnen gewoon in de vaatwasser! Super handig dus ;). 

#4. TIMIO

TIMIO stimuleert de zintuigen en de cognitieve ontwikkeling, het is dé interactieve en educatieve audio- en muziekspeler voor kinderen vanaf 2 jaar. En het allerbeste? Hij werkt met LED-licht en geluid, er komt dus geen bewegend beeld bij kijken en hij is helemaal schermvrij. Dit is ook echt een aanrader voor op dat decemberlijstje ;). 

#5. Stapelstein

Nieuw in ons assortiment is Stapelstein. Deze stapelstenen zijn super licht van gewicht -ze wegen maar 180 gram- en zijn gemaakt van grondstof besparende EPP en zijn 100% recyclebaar. De stapelstenen van Stapelstein zijn onmisbaar in het open einde spel. Balanceren, stapelen, "de vloer is lava", zitten, bewegen, sorteren, je kunt er écht alle kanten mee uit! Het materiaal is vrij van weekmakers en andere chemicaliën en dus helemaal veilig in gebruik. Het materiaal waar de Stapelstein stapelstenen van zijn gemaakt heeft een isolerende eigenschap, hierdoor voelt hij altijd warm aan (fijn voor blote voeten) ook in een koude omgeving. Je kunt ze dus ook gemakkelijk buiten gebruiken, zelfs in de sneeuw!

Een allerlaatste tip

Onze tip voor zo min mogelijk cadeautjes stress is om op tijd te bestellen. Elk jaar merken we weer dat de postdienst het druk heeft en pakketjes vertraging oplopen. Het zou zonde zijn als je cadeautjes niet op tijd binnen zijn of er een cadeautje uitverkocht is en niet meer op tijd binnen komt. Dan rest ons alleen nog te zeggen, geniet van de gezichtjes wanneer de cadeautjes open worden gemaakt ;). 

 

Nieuwsbrief voor alle mama's 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle leuke ikbenmama nieuwtjes? Tips ontvangen voor jou en je baby? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief we beloven je niet te spammen en alleen te delen waar je écht wat aan hebt. 

 

Gerelateerde berichten
  1. Over ikbenmama
  2. Baby basics: wat heb je nodig? Zie je door de bomen het bos niet meer met die enorme uitzetlijsten? Bij ikbenmama hebben we 5 thema's waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je kindje.
  3. Alles over slapen Al onze top blogs over baby's en slapen op een rijtje. 
  4. Ikbenmama over dragen Een handig overzicht van fijne blogs over dragen
Gerelateerde producten