Onze outlet winkel is open! klik hier voor meer informatie

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

De grote regenbogen van Grimm's - en een alternatief!

Ze zijn ontzettend populair met een reden, maar er is nog meer aan de horizon! 

De regenbogen van Grimm's, een topcadeau!

Update 2020: De vraag naar Grimm's blijft sterker toenemen dan de productie. En was de orderstop zoals in onderstaande blog staat in 2018 en 2019 nog in oktober, dit jaar was het al begin september dat er niks meer besteld kon worden. Gelukkig hadden wij onze December-order al begin augustus geplaatst..... 

De Grote regenbogen zullen dit jaar dus echt schaars zijn, net als vele andere producten. Ons advies blijft om er tijdig bij te zijn, want helaas gaan veel mensen dit jaar achter het net vissen. 

Originele blog: 

Grimm's Houten Speelgoed

Grimm's houten speelgoed - wij zijn er verliefd op vanaf het eerste moment! Om het te mogen verkopen had nog wel wat voeten in de aarde, maar na een bezoekje aan hun fabriek in mei 2017 kregen we begin 2018 te horen dat we Grimm's op mochten nemen in ons assortiment!

En waar veel mensen ons magazijn in Udenhout een soort snoepwinkel vinden, hebben wij dat met de Grimm's catalogus: zoveel moois en leuks! Maar de absolute favoriet bij veel mensen blijven de grote regenbogen (12-delig). En terecht, er is zoveel wat je daarmee kan doen! Check op instagram maar eens op de hashtags #grimmscreations #ibmgrimmschallenge of #ibmgrimmschallenge2

Met de hand gemaakt

Grimm's is van oorsprong Duits, waar in hun fabriek alle producten handmatig worden gemaakt. Tijdens ons bezoek in 2017 was het geweldig om de producten in de verschillende stadia te zien; van boom tot gekleurde regenboog of poppetje. Doordat een medewerker van Grimm's terugkeerde naar zijn geboorteland, hebben ze momenteel ook een productie faciliteit in Bosnië, waardoor ze nog meer mensen van Grimm's producten kunnen voorzien.

Maar het is nog steeds niet genoeg, vooral de grote regenbogen zijn niet aan te slepen, zeker met de decemberdrukte. Vandaar dat Grimm's altijd in oktober een bestelstop instelt voor de meest populaire producten. Wat dus betekent dat wanneer die producten bij ons (of andere leveranciers) op zijn, het ook echt op is!

De regenbogen van Grimm's worden gemaakt uit één stuk hout. Een veel gestelde vraag is dan ook waarom de regenboog niet lekker past als de bogen verkeerd om opgestapeld worden. Dat komt dus omdat de regenbogen uit een stuk hout gesneden worden en op die manier het mooiste in elkaar passen. Dit is dus geen defect ;). Bekijk vooral de video onder aan deze blog. 

Onze tips 

Wat kun je doen om te voorkomen dat je achter het net vist voor de grote regenbogen van Grimm's? We hebben 3 opties voor je:
1. Bestel op tijd. Inkoppertje natuurlijk, maar wij zijn in november meestal al uitverkocht op de hardstlopende artikelen. 

2. Bestel via Grimm's outlet. Daar hebben we een aantal regenbogen staan die kleine oneffenheidjes hebben. Vaak is dit het gevolg van het feit dat het natuurproducten zijn. Veel mensen vinden dit helemaal niet storend, maar we nemen het risico niet om deze voor de normale prijs via onze webshop te verkopen. Dus worden ze met een kleine korting in onze Grimm's outlet aangeboden. Wanneer er regenbogen in de outlet beschikbaar zijn kun je dat zien bij het type product.   

3. De nieuwste regenboog in de Grimm's familie is de 10-delige regenboog van de getallenwereld. Deze regenbogen zijn wat kleiner en bestaan uit 10 delen. Deze kun je ook perfect combineren met alle Grimm's houten speelgoed uit de getallenwereld omdat de kleuren met elkaar corresponderen. Net even een andere kleurstelling en een lagere prijs. En veel wat je met de grote regenbogen kan, kun je ook met de 10-delige regenboog! Of je combineert ze met de grote regenbogen...;) Ander pluspunt van deze kleinere regenbogen: omdat er minder hout nodig is, is het ook nog een stukje duurzamer. 

Wij hebben inmiddels een groot Grimm's assortiment en op het moment dat er weer orders geplaatst kunnen worden (eind december), zullen we er ook weer als de kippen bij zijn. Maar dat betekent meestal pas dat begin februari de eerste levering pas weer komt. 

 

Nieuwsbrief voor alle mama's 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle leuke ikbenmama nieuwtjes? Tips ontvangen voor jou en je baby? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief we beloven je niet te spammen en alleen te delen waar je écht wat aan hebt. 

 

Gerelateerde berichten
  1. Over ikbenmama
  2. Baby basics: wat heb je nodig? Zie je door de bomen het bos niet meer met die enorme uitzetlijsten? Bij ikbenmama hebben we 5 thema's waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je kindje.
  3. Verkoudheid bij baby Wanneer je baby verkouden is, is dit erg vervelend. Ga maar eens na hoeveel last jij hebt van een fikse verkoudheid. Er zijn een paar tips en tricks die het leed voor je baby wat kunnen verzachten, we hebben ze voor je op een rijtje gezet. 
  4. Alles over slapen Al onze top blogs over baby's en slapen op een rijtje. 
Gerelateerde producten