Onze outlet winkel is open! klik hier voor meer informatie

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Magazijn uitverkoop 16 maart 2024

Kom je langs bij onze magazijn uitverkoop?

Op zaterdag 16 maart organiseren we een grote magazijn uitverkoop in ons magazijn in Udenhout! Ben jij erbij?

 

Wat is er te vinden bij onze magazijn uitverkoop?

Op deze dag vind je heel veel artikelen voor een spotprijs! Denk aan oude collectie, draagzakken (Tula, Ergobaby, Emeibaby, Kokadi, Snoozebaby, Boba (al vanaf €20,-) , draagdoeken (al vanaf €15,-!), speelgoed (Ette Tete/ Wishbone Bike/ Wobbel etc), slaapzakjes (al vanaf €5,-!). Maar ook zwangerschapslingerie, zwangerschapskleding en nog veel meer. Kortingen tot wel 70% (of zelfs meer).

Deze kortingen zijn alleen geldig op deze zaterdag bij ons magazijn en niet online. 

Waar en hoe laat?

De magazijn uitverkoop vindt plaats in ons magazijn in Udenhout - Kreitenmolenstraat 33d. Parkeren kan aan de overkant van de straat achter de apotheek, het van Heeswijkplein of langs de doorgaande weg (niet voor de deur). Je kunt het terrein op komen door de kleine poort aan de linkerkant, deze is open. Je bent welkom van 9:00-16:00 uur.

Is er tijd voor advies?

We proberen iedereen natuurlijk zo goed mogelijk te helpen. Het passen van draagzakken of  zwangerschapskleding is wel mogelijk, maar door de verwachte drukte kunnen we niet garanderen dat er tijd is om een uitgebreide uitleg te geven.

Hoe kan ik die dag betalen?

Op deze dag is het mogelijk om contant en via de pin te betalen. Ruilen en retourneren is niet mogelijk. Uiteraard heb je wel gewoon wettelijke garantie op de aangekochte producten (niet op de producten voor een spotprijs).