Onze outlet winkel is open! klik hier voor meer informatie

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Getest: Ette Tete Sipitri

Het is de natuur van je kindje om overal op te klimmen - stoelen, tafels, de bank, de kast. Soms is dat iets te gevaarlijk. Met het klimmen oefent je kindje zijn motoriek en ontwikkeld hij beslissingsvaardigheid. Elke klim is een oefening en puzzel in één. Het Sipitri klimrek van Ette Tete maakt deze activiteit veilig en leuk voor je kindje!

"De sipitri klimdriehoek is meteen goed uitgetest door Lott en Leau, mega enthousiast klimmen ze non stop over de sipitri. "

Chântalle testte de Sipitri samen met Lott en Leau voor ons uit.

Eerste reactie: 

Toen ik hoorde dat wij de sipitri van Ette tete mochten gaan testen was ik meteen super blij. Met twee meisjes in huis van 2 (Leau) en 3 (Lott) jaar die letterlijk overal op willen klimmen komt dit perfect uit. Ik hoor mijzelf dagelijks zeggen “niet op de bank klimmen meiden!” Ik denk dan ook dat Lott en Leau het perfecte test pannel zijn haha!


Levering en ontvangst: 

Met een supersnelle levering was de sipitri binnen 2 dagen in huis. Waar ik een groot pakket verwachte was het een bescheiden pakket die lang en plat was. Het pakket was dus mooi compact en voelde niet eens heel erg zwaar aan. 


Installatie: 

De meiden stonden te springen of papa hem alsjeblieft meteen in elkaar wou zetten. En tegen die enthousiaste snoetjes kunnen wij natuurlijk geen nee zeggen dus manlief ging aan het installeren. 

Als je het pakket open maakt zie je alle losse onderdelen met een duidelijke stap-voor-stap instructie. 

Het in elkaar zetten ging hier vrij simpel en de klus was binnen 20 tot 30 minuten geklaard. Mijn man heeft wel een schroefmachine gebruikt waardoor het proces wel sneller gaat dan met een schroevendraaier. Maar beide opties kunnen gewoon, dus geen paniek als je geen schroefmachine in huis hebt. Om de houtjes erin te slaan gebruik je een hamer dus dat geeft even een klein beetje herrie. Lott en Leau waren de beste hulpjes en gaven één voor één de onderdelen aan. 


Testen maar: 

De sipitri klimdriehoek is meteen goed uitgetest door Lott en Leau, mega enthousiast klimmen ze non stop over de sipitri. 

Wij hebben hem nu een week in huis staan en er word nog dagelijks mee gespeeld. Klimmen, hutten bouwen, hun poppen laten klimmen, er onder door kruipen en ga zo maar door. Ik heb hem inmiddels zelfs al een paar keer getipt bij vriendinnen als ze geen cadeau voor verjaardag of feestdagen wisten. Hier is het dus echt een hit! 

 

Het oog wil ook wat: 

Eerlijk is eerlijk, ik zou mijzelf niet zijn als ik niet zou kijken of het in ons interieur zou passen. Want een knal rood klimrek zou ik persoonlijk toch liever niet in mijn woonkamer willen haha! Maar esthetisch gezien is het design super mooi en past de rustige houtkleur perfect in ons interieur. 


Tot zover mijn eerlijke blog over de Ette tete sipitri. 

 


Veel liefs, Chântalle, Lott en Leau. 

Gerelateerde berichten
  1. Getest: Ette Tete Tipitoo balansbalk
  2. Getest: Ette Tete Step 'n Sit leertoren
  3. Getest: de Ette Tete Fipitri
  4. Getest: Ette Tete Step Up verstelbare leertoren
Gerelateerde producten