Onze outlet winkel is open! klik hier voor meer informatie

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Een ikbenmama exclusive: de Tula Believe (het vervolg)

Tula Believe

Het verhaal gaat verder

In september 2019 lanceerden we onze 'eigen' Tula: de Tula Emerge. We kregen veel positieve feedback op de kleurstelling maar ook op het verhaal erachter. Het ging over 5 jaar worstelen, maar uiteindelijk bovenkomen. Hier kun je het lezen.  

Nu is het september 2020 en lanceren we onze tweede Tula Exclusive: de Tula Believe! Deze is wellicht nog specialer, want dit is echt ons eigen ontwerp. En ook hier zit een verhaal achter. 

Want de worsteling die we beschreven bij de Emerge kom je namelijk niet te boven als je niet ergens een basis hebt. Een fundament, hopelijk stevig, wat ervoor zorgt dat je door blijft gaan. En die basis is gebaseerd op een geloof, een overtuiging. Het geloof dat wat je aan het doen bent ook echt zin heeft, dat het ergens op slaat. In ons geval: dat mensen willen helpen als basis van je bedrijf goed genoeg is. Dat het niet altijd hoeft te beginnen met een business case, of dat het draait om snel geld verdienen. Natuurlijk zien wij ook de ontwikkelingen om ons heen en merken we dat de markt aan het veranderen is. Maar ons geloof dat alles moet beginnen met mensen te willen helpen is waar we met ikbenmama voor staan. Dat is onze basis. 

Door die basis, dat geloof, zijn we in staat om door te gaan. Om die worsteling aan te gaan en te blijven doorgaan. Niet alleen met ikbenmama, maar ook privé. Wat voor moeilijkheden of tegenslagen we ook te verduren krijgen. 

En we hopen dat deze draagzak jou ook kan helpen in je geloof dat je het kan. Ouderschap kan ontzettend mooi zijn, maar is ook ontzettend zwaar. 

Maar je kunt dit. 

Echt. 

Maarten en Yvonne - eigenaren van ikbenmama


PS. We zijn al een jaar bezig met de Believe, dus de naam en deze tekst (in de basis) is dus ook al een jaar oud. Wisten wij veel dat 2020 nog veel meer voor ons in petto had….

 

Nieuwsbrief voor alle mama's 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle leuke ikbenmama nieuwtjes? Tips ontvangen voor jou en je baby? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief we beloven je niet te spammen en alleen te delen waar je écht wat aan hebt. 

Gerelateerde berichten
  1. Over ikbenmama
  2. Baby basics: wat heb je nodig? Zie je door de bomen het bos niet meer met die enorme uitzetlijsten? Bij ikbenmama hebben we 5 thema's waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je kindje.
  3. Verkoudheid bij baby Wanneer je baby verkouden is, is dit erg vervelend. Ga maar eens na hoeveel last jij hebt van een fikse verkoudheid. Er zijn een paar tips en tricks die het leed voor je baby wat kunnen verzachten, we hebben ze voor je op een rijtje gezet. 
  4. Alles over slapen Al onze top blogs over baby's en slapen op een rijtje. 
Gerelateerde producten