Onze outlet winkel is open! klik hier voor meer informatie

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Een ikbenmama exclusive: de Tula Emerge

 

Tula Free-to-Grow Emerge

De ikbenmama Tula Exclusive

Iedereen die op de hoogte was van ons Tula Emerge plan was enthousiast. Meestgestelde vraag: wat betekent die naam? Dus leggen we je het even uit.

What's in a name?

Emerge betekent zoiets als te boven komen, of te voorschijn komen. 

Hoewel ikbenmama alweer 12 jaar bestaat, stonden wij de afgelopen 5 jaar aan het roer ervan. En dat was heftig kunnen we je zeggen. Prive door depressie(s), het verlies van ons kindje tijdens de zwangerschap en daarna nog een miskraam. Met ikbenmama vanwege list, bedrog, concurrentie, een mes in onze rug, opkomende internetreuzen en de druk van een eigen onderneming. Kortom, het was niet makkelijk.  

Maar we hebben volgehouden. Omdat we koppig zijn, we draaien op de (vele) positieve feedback die we van jullie krijgen en omdat we graag mensen willen helpen. Want dat laatste is waarom we ikbenmama ooit begonnen zijn; wij willen oprecht mensen helpen in een periode waarvan we weten dat deze behoorlijk overweldigend kan zijn. 

De laatste 2 jaar draait ikbenmama best wel goed mogen we zeggen. En daarom wilden we iets speciaals doen om dit 5-jarig jubileum te vieren. En een eigen Tula print is bijzonder speciaal vonden we. En niet iedereen mag/kan dit doen. En dat wij dit nu kunnen opbrengen, nadat we aan de rand van de afgrond hebben gestaan, toont aan dat hoe penibel de situatie ook is, je deze altijd te boven kan komen

Luctor et emergo. (ik worstel en kom boven)

Tula Emerge, ikbenmama exclusive

Maarten en Yvonne - eigenaren van ikbenmama

 

Pssst de Tula Emerge is niet de enige ikbenmama x Tula exclusive. In september 2020 kwam het vervolg.

 

Nieuwsbrief voor alle mama's 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle leuke ikbenmama nieuwtjes? Tips ontvangen voor jou en je baby? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief we beloven je niet te spammen en alleen te delen waar je écht wat aan hebt. 

Gerelateerde berichten
  1. Over ikbenmama
  2. Baby basics: wat heb je nodig? Zie je door de bomen het bos niet meer met die enorme uitzetlijsten? Bij ikbenmama hebben we 5 thema's waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je kindje.
  3. Verkoudheid bij baby Wanneer je baby verkouden is, is dit erg vervelend. Ga maar eens na hoeveel last jij hebt van een fikse verkoudheid. Er zijn een paar tips en tricks die het leed voor je baby wat kunnen verzachten, we hebben ze voor je op een rijtje gezet. 
  4. Alles over slapen Al onze top blogs over baby's en slapen op een rijtje. 
Gerelateerde producten