Onze outlet winkel is open! klik hier voor meer informatie

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

3 belangrijke ‘geboden’ tijdens de kraamweek (die wij alweer vergeten waren)

3 belangrijke ‘geboden’ tijdens de kraamweek (die wij alweer vergeten waren)

Op 24 januari 2018, heel erg vroeg, werd Liz geboren!

Liz is onze tweede dochter en hoewel we dus al eens eerder een kraamweek hadden meegemaakt, bleken we toch 3 belangrijke ‘geboden’ vergeten te zijn. Hier zijn ze voor je:

Eat, Sleep, Feed, repeat

Eigenlijk is dat alles wat je de eerste week moet doen: zorgen dat je kleintje voeding en geborgenheid krijgt, maar ook dat je jezelf niet vergeet. En dat is soms nog best lastig…

1 Taak per dag

Als je dan toch iets wil doen, overdrijf het niet. 1 Taak per dag is vaak al een opgave, zeker als je ook nog een peuter/kleuter rond hebt lopen.

Geniet

Geniet met volle teugen, deze tijd komt nooit meer terug. Bonuspunten als je het liedje weet, maar deze zin is echt waar. De eerste dagen van je kindje zijn speciaal en van jullie. Vertrouw op je kraamzorg en je eigen inzicht en zorg dat je tijd maakt voor de dingen die echt belangrijk zijn.

Hier loopt de kraamweek nu ten einde en we beginnen langzaam in een ritme te komen. De komende periode hebben we het superdruk met de Negenmaandenbeurs (slechte timing, we weten het), maar daarna hebben we echt meer familietijd ingepland. Puntje 3 blijft namelijk erg belangrijk…

Liefs,

Maarten en Yvonne

 

Nieuwsbrief voor alle mama's 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle leuke ikbenmama nieuwtjes? Tips ontvangen voor jou en je baby? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief we beloven je niet te spammen en alleen te delen waar je écht wat aan hebt. 

Gerelateerde berichten
  1. Over ikbenmama
  2. Baby basics: wat heb je nodig? Zie je door de bomen het bos niet meer met die enorme uitzetlijsten? Bij ikbenmama hebben we 5 thema's waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je kindje.
  3. Verkoudheid bij baby Wanneer je baby verkouden is, is dit erg vervelend. Ga maar eens na hoeveel last jij hebt van een fikse verkoudheid. Er zijn een paar tips en tricks die het leed voor je baby wat kunnen verzachten, we hebben ze voor je op een rijtje gezet. 
  4. Darmkrampjes Alle baby's hebben er last van, darmkrampjes. Ze zijn heel vervelend en je ontkomt er niet aan, maar wat kun je doen om je baby te helpen?