• Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

TIMIO de educatieve audio- muziekspeler zonder scherm

Schermtijd, een woord waar veel ouders moeite mee hebben. Ondanks dat de televisie, tablet of telefoon een welkome afleiding kan zijn om je kindje even bezig te houden zodat jij tijd hebt voor iets anders, is het niet iets wat je vaak wil doen. Gelukkig is er ook de TIMIO een leerzame audio- en muziekspeler zonder scherm en internet! 

 

Hoe werkt de TIMIO?

Het concept is simpel, de TIMIO is het basis apparaat waar verschillende magnetische disk opgelegd kunnen worden. Deze disks hebben allemaal een ander onderwerp. Van verhaaltjes tot liedjes en van het leren van de tijd tot aan het alfabet. Dit kan in 8 verschillende talen! Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Chinees en Portugees. Het volume is makkelijk te regelen met de knoppen op de TIMIO net als de talen en de quiz. Met de vragen (quiz) vraagt de TIMIO aan je kindje om dingen aan te wijzen, zo leren ze het plaatje bij de naam te combineren.

Hij werkt op 3 AA batterijen, hij heeft LED indicators, een hoge kwaliteit speaker en 1 jaar fabrieksgarantie.

Wat is er allemaal voor de TIMIO?

De TIMIO komt standaard met 5 disks; boerderijdieren, klassieke muziek, voertuigen, luisterverhaaltjes en slaapliedjes. Daarnaast zijn er nog 4 uitbreidingssets verkrijgbaar met o.a. sprookjes, kinderliedjes, dino's, tijd, vormen en nog veel meer. Ook is er los nog een leuke kerstdisk te krijgen. 

Naast de uitbreidingssets voor de disks zijn er ook nog een handige opbergrugzak met vakken voor de TIMIO en de disks en een koptelefoon verkrijgbaar, zo kun je de TIMIO ook overal mee naartoe nemen! De koptelefoon kun je zelfs met twee aan 1 TIMIO koppelen, super handig voor in de auto. 

Voor wie is de TIMIO geschikt?

De TIMIO is geschikt voor elk kind, ook de kinderen die wat moeite hebben met leren of in het spectrum. Het is een laagdrempelige manier om nieuwe dingen te ontdekken op een speelse manier. Hij heeft een handzaam formaat zodat hij ook gemakkelijk te gebruiken is voor jongere kindjes. De TIMIO is geschikt voor kindjes van 2 t/m 6 jaar, maar onder toezicht zijn de liedjes en verhaaltjes ook heel leuk voor 1/1,5 jarige en als je kindje andere talen wil leren kan hij ook zeker langer gebruikt worden dan 6 ;). 

Waarom is de TIMIO het allerleukste cadeau?

Bij ikbenmama zijn we fan van producten die helpen bij de ontwikkeling zonder allerlei tierelantijntjes. De TIMIO is duidelijk, leerzaam, makkelijk in gebruik en kan rust creëeren voor je kindje wanneer hij/zij dit nodig heeft, zonder scherm. Sinds de lancering in 2020 hebben we de TIMIO al naar heel veel gezinnen mogen sturen en we horen alleen maar positieve verhalen. Ook ons eigen team is aan het testen gegaan en de kindjes van Andrea zijn er gek op. Benthe was destijds 4 en ook Izzy ging helemaal los op de liedjes met 1,5 jaar. Inmiddels is Benthe 7 en Izzy 3 en wordt hij nog volop gebruikt. Hier zijn de verhaaltjes, liedjes en Dino disk de favorieten. Het feit dat er geen scherm bij komt kijken en ook geen internet maakt het een veilig alternatief voor bijvoorbeeld de tablet. 

 

 

Nieuwsbrief voor alle mama's 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle leuke ikbenmama nieuwtjes? Tips ontvangen voor jou en je baby? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief we beloven je niet te spammen en alleen te delen waar je écht wat aan hebt. 

Gerelateerde berichten
  1. Welk speelgoed is geschikt voor welke leeftijd?
  2. Onze top 5 cadeaus voor op het verlanglijstje
  3. We gaan met de kinderen op vakantie en nemen mee
Gerelateerde producten