Onze outlet winkel is open! klik hier voor meer informatie

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Snüzpod 3 bij ikbenmama - de beste co-sleeper is nu nog beter!

Snüzpod 3 Natural

De Snüzpod 3 Co-Sleeper

Het wordt gelukkig steeds meer de norm: je kindje de eerste 6 maanden bij je op de kamer laten slapen. Beter voor moeder en kind, tenzij je eigen nachtrust er teveel onder lijdt natuurlijk. 

Op de markt merk je het ook; steeds meer merken komen met een co-sleeper op de markt. Maar nog niet veel merken snappen het ook echt. Je wilt namelijk geen onstabiele, plastic constructie waarbij de 'brug' (de zijkant die je neerklapt) niet vlak is, of welke je onder je bed vast moet maken. Er dient namelijk geen ruimte te zijn tussen de co-sleeper en je bed. En als je 's nachts aan de slag gaat met je kindje, dan wil je niet moeilijk moeten doen; een simpel klik- of ritssysteem is dan waar je op zit te wachten. 

Vandaar dat wij supertrots zijn dat wij de Snüzpod in Nederland op de markt hebben gezet. Een co-sleeper waarbij aan (bijna) alles is gedacht, dus welke in gebruiksgemak superhoog scoort. Daarnaast is de stevige constructie van hout gemaakt en niet van plastic. En daarbij is ook nog eens aan het design gedacht! 

En nu is daar de 3e versie van deze geweldige co-sleeper, de Snüzpod3. Breder dan de Snüzpod2 en toch 30% lichter! Daarnaast kan de Snüzpod3 nog een stukje hoger (tot 63 centimeter), heeft het 2 doorzichtige zijkanten gekregen en ook nog een 'reflux'-stand, waarbij je het bedje in een lichte helling kan zetten. 

Omdat het bedje breder is geworden, moet je goed opletten met het matras, de matrasbeschermer en de pocket van Snüz. Deze moeten namelijk wel geschikt zijn voor de Snüzpod3. Het Designz beddengoed van Snüz is voor beide varianten geschikt, vanwege de rek die in de stof zit. 


Update 5-10-2020 

Inmiddels heeft ook de Snüzpod 3 een update gekregen. Meer informatie over de Snüzpod 4 vind je hier.

 

Nieuwsbrief voor alle mama's 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle leuke ikbenmama nieuwtjes? Tips ontvangen voor jou en je baby? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief we beloven je niet te spammen en alleen te delen waar je écht wat aan hebt. 

Gerelateerde berichten
  1. Over ikbenmama
  2. Baby basics: wat heb je nodig? Zie je door de bomen het bos niet meer met die enorme uitzetlijsten? Bij ikbenmama hebben we 5 thema's waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je kindje.
  3. Alles over slapen Al onze top blogs over baby's en slapen op een rijtje. 
  4. 3 Producten die bijna nooit op een uitzetlijst staan, maar die je eigenlijk niet kan missen. Vaak is een uitzetlijst ontzettend lang. Bij ikbenmama vinden we dat er vaak dingen op staan die je eigenlijk niet gebruikt en er weer belangrijke producten juist missen. Daarom hebben we 3 producten bij elkaar gezet die bijna nooit op een uitzetlijs
Gerelateerde producten