Onze outlet winkel is open! klik hier voor meer informatie

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

ikbenmama test: KipKep Woller

Hoe makkelijk vergeet je de eerste maanden met je baby en wat een verschrikking die darmkrampjes zijn. Je kunt er ook niet zoveel aan doen, maar de woller van KipKep brengt verlichting! En je kunt hem voor nog meer doeleinden gebruiken, je leest het in deze blog. 

De KipKep woller een must have voor elke baby uitzet.

Ik was altijd al benieuwd of het echt zou werken, die KipKep woller. We horen natuurlijk veel positieve verhalen, maar dat is toch anders dan wanneer je het zelf uitprobeert. 

Niet alleen voor je baby

Dus net voor mijn verlof nam ik een woller mee naar huis omdat ik mijn nieuwsgierigheid niet kon bedwingen. In de laatste weken van mijn zwangerschap had ik erge last van harde buiken, dus nam ik de proef op de som en warmde de woller op. Tot mijn verbazing bracht het gelijk verlichting op mijn buik. Waar een normale warm water kruik al snel heel heet is in het begin, is de woller een fijne warmte en voelt hij niet te heet.

Kipkep woller op de zwangere buik

Hoe werkt de KipKep woller?

De woller warm je gemakkelijk (zonder het hoesje) op in de magnetron, 30 seconde op 600 watt (heb je geen draaischijf in je magnetron, draai hem dan een keertje om tussendoor). Ik deed hem soms een paar seconde langer om hem ietsjes warmer te krijgen. 

Bij buikkrampjes

Toen het eenmaal zover was en onze tweede dochter was geboren wisten we op slag weer waarom je alle kwaaltjes in de babytijd zo snel vergeet. De tweede nacht waren de buikrampjes al vol aanwezig en ik was weer even vergeten hoe heftig het kan zijn als je je kindje niet stil kan krijgen. De volgende dag pakte ik de woller erbij wanneer de eerste krampjes zich weer aandiende. Een lekker warm buikje kan helpen bij de krampjes en dat deed het ook! 

kipkep woller op baby buikje

Hij werkt niet alleen voor harde buiken en buikkrampjes, je kunt hem ook gebruiken om het bedje of de wandelwagen voor te verwarmen, hij kan helpen bij de borstvoeding als een koudecompres met de stuwing in de kraamweek. Warm kan hij weer helpen de melk beter te laten lopen tijdens het voeden of gebruik hem om koude babyvoetjes op te warmen. Natuurlijk is hij ook fijn om 's avonds mee op de bank te kruipen en je eigen buik wat op te warmen ;). 

Het is dus zeker een aanrader en een musthave tijdens de zwangerschap en erna! 

<3 Andrea

 

Nieuwsbrief voor alle mama's 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle leuke ikbenmama nieuwtjes? Tips ontvangen voor jou en je baby? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief we beloven je niet te spammen en alleen te delen waar je écht wat aan hebt. 

Gerelateerde berichten
  1. Over ikbenmama
  2. Baby basics: wat heb je nodig? Zie je door de bomen het bos niet meer met die enorme uitzetlijsten? Bij ikbenmama hebben we 5 thema's waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je kindje.
  3. Verkoudheid bij baby Wanneer je baby verkouden is, is dit erg vervelend. Ga maar eens na hoeveel last jij hebt van een fikse verkoudheid. Er zijn een paar tips en tricks die het leed voor je baby wat kunnen verzachten, we hebben ze voor je op een rijtje gezet. 
  4. Alles over slapen Al onze top blogs over baby's en slapen op een rijtje. 
Gerelateerde producten