Onze outlet winkel is open! klik hier voor meer informatie

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

ikbenmama test: Isara The One

Verstelbaar, super zacht en comfy: dat is The One van ISARA

Ikbenmama test: Isara the One

Één van de meest complete draagzakken in ons assortiment is The One van ISARA. Ik nam de proef op de som en ging hem uit testen met mijn dochter van 3. 

Net een cadeautje

Hij komt in een mooie doos van gerecycled karton. De drager zit mooi compact opgerold en het is een feestje om uit te pakken. 

Isara the One doos

Verstelbaar

The One is traploos te verstellen door het klittenband in de tailleband. Zo maak je de zit kleiner en groter voor een fijne knie tot knie ondersteuning voor je kindje. Het rugpand kun je ook korter en langer maken, zo groeit de drager met je kindje mee en zit je kindje altijd in de ergonomische M houding. Omdat je de schouderbanden ook nog langer kunt maken is deze draagzak geschikt voor veel verschillende posturen. De schouderbanden zijn ook nog los te klikken, zo kun je hem ook met gekruisde schouderbanden dragen. Bijgeleverd zijn verbreders, deze kun je aan de draagzak bevestigen om je kindje vanaf maat 92 te dragen, zo maak je er in een handomdraai een peuter draagzak van! 

Isara The One Diamonda Grey

Materiaal

Deze draagzak is gemaakt van geweven draagdoekenstof en is 100% organisch katoen. Dat maakt dat hij heerlijk zacht en soepel is en zich helemaal om je kindje heen sluit. De tailleband is gemaakt van memory foam, deze sluit dus perfect aan op je taille. Er zit een slaapkapje bij, deze kun je gebruiken als je kindje in slaap valt om het hoofdje tegen te houden, als de zon fel schijnt of het hard waait en wanneer je kindje overprikkelt raakt. Ook het slaapkapje is gemaakt van de 100% organisch katoenen geweven draagdoekenstof. 

NIEUW! Ze zijn nu ook te krijgen in een canvas variant! Dit is 100% organisch canvas katoen, dit maakt ze goedkoper dan de geweven draagdoekenstof variant. 

Draagposities

Hij heeft 3 draagposities; op de buik met het gezicht van je kindje naar je toe, op de heup en als je kindje zelfstandig van lig naar zit kan komen mag je kindje ook in deze draagzak op de rug. The One is volledig ergonomisch voor zowel het kindje als de persoon die draagt en geeft je kindje tot in de peutertijd een fijne M houding. Door de draagdoekenstof vormt deze draagzak zich mooi naar je kindje. 

Isara The One buikdragen Isara The One rugdragen Isara the one onderkant

We laten hem even zien 

In dit filmpje draag ik mijn dochter van 3 met maat 98/104 op de buik. Normaal dragen we op de rug, maar zo kan ik de pasvorm goed laten zien ;). 

 

Met een newborn 

zomer 2020: Inmiddels ben ik bevallen van onze tweede dochter en hebben we de Isara uitgebreid getest met een newborn. Hij kan heel klein afgesteld worden waardoor hij al past vanaf maat 50. En dat is echt inie minie. Ik heb gemerkt met het veelvuldig gebruiken van deze draagzak dat ik hem graag gebruik met de schouderbanden gekruist op de rug. Dit verdeeld voor mij het gewicht het allerbeste en zit het meest comfortabel. Door de draagdoekenstof (als je voor deze variant kiest) is hij heerlijk soepel en vormt helemaal naar je baby. De tailleband is vergeleken met andere draagzakken zacht en dun, wat ervoor zorgt dat hij niet snijd of té stevig aanvoelt en op je buik drukt. Tot nu toe een van onze favorieten van alle draagzakken die we aan het testen zijn (en geloof me, dat zijn er best een hoop ;)).

ISARA The One Diamonda black met newborn ISARA The One diamonda black ISARA the One diamonda black

Mijn mening

Ik heb al veel verschillende dragers geprobeerd, maar niet eentje was zo breed verstelbaar als deze. Hij is verrassend comfortabel, al moest ik wel even spelen met de lengte van de schouderbanden om hem voor een lange wandeling comfortabel te houden. Benthe had er nog steeds een mooie knie tot knie houding in en hij zat nog niet eens op zijn breedst. Dus ook als je een wat groter kindje hebt is dit nog steeds een goede aankoop waar je lang mee voor uit kan. 

Ons advies

Als je op zoek bent naar een draagzak die je vanaf het begin tot het einde van de draagdagen kunt gebruiken is dit zeker een hele goede optie! Twijfel je tussen meerdere draagzakken is het altijd aan te raden om te komen passen in onze winkel. Ondanks dat deze draagzak voor heel veel posturen geschikt is, kan het nog steeds voorkomen dat hij voor sommige mensen niet helemaal fijn zit. Dit kan uiteraard een kwestie van afstellen zijn, maar wat voor de een lekker zit hoeft voor de ander niet fijn te zitten, dus bij de aanschaf van een draagzak zullen we altijd adviseren om te passen als daar de mogelijkheid toe is.  

Wil je meer weten over dragen of de verschillende draagzakken in ons assortiment? Klik dan hier.

Ik hoop dat je iets hebt gehad aan deze review. Heb je nog vragen, stuur dan een mail naar klantenservice@ikbenmama.nl of kom langs in de winkel! 

<3 Andrea

 

Nieuwsbrief voor alle mama's 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle leuke ikbenmama nieuwtjes? Tips ontvangen voor jou en je baby? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief we beloven je niet te spammen en alleen te delen waar je écht wat aan hebt. 

Gerelateerde berichten
  1. Over ikbenmama
  2. Baby basics: wat heb je nodig? Zie je door de bomen het bos niet meer met die enorme uitzetlijsten? Bij ikbenmama hebben we 5 thema's waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je kindje.
  3. Verkoudheid bij baby Wanneer je baby verkouden is, is dit erg vervelend. Ga maar eens na hoeveel last jij hebt van een fikse verkoudheid. Er zijn een paar tips en tricks die het leed voor je baby wat kunnen verzachten, we hebben ze voor je op een rijtje gezet. 
  4. Alles over slapen Al onze top blogs over baby's en slapen op een rijtje. 
Gerelateerde producten