Onze outlet winkel is open! klik hier voor meer informatie

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

De prints van Tula

De populaire Tula draagzakken printjes 

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terechtgekomen omdat je zocht naar een specifieke print van Tula. En hoewel ikbenmama de grootste collectie Tula van de Benelux heeft, zijn er ook weleens prints uitverkocht. 

Limited editions

Tula is het meest modieuze merk onder de draagzakken. Dit betekent dat ze zeer regelmatig (als in ongeveer 2/3 keer per maand) nieuwe prints uitbrengen. Dit zijn vrijwel altijd 'limited editions', wat betekent dat de beschikbare voorraad beperkt is. Dit zorgt er weer voor dat het merk meer aandacht genereert, wat weer goed is voor de verkopen natuurlijk ;)

Wij weten nooit van te voren hoe lang een print blijft, het kan dus zomaar zijn dat het printje wat je graag wil hebben niet meer terug komt als hij uitverkocht is. Sinds Tula geen gebruik meer maakt van een distributeur maar direct levert aan de verkooppunten zijn er ook geen echte vaste prints meer. Het is dus voor iedereen een verrassing wanneer een print niet meer terugkomt. 

Exclusives

Niet alleen Tula zelf bedenkt mooie prints, ook retailers kunnen een gave print bedenken en door Tula laten produceren. Dit hebben we bij ikbenmama ook gedaan. Deze prints zijn dus alleen bij ons te krijgen. 

Emerge

Believe

Alle overige prints zijn in meer of mindere mate Limited. Dat betekent dat het afhangt van de productie van Tula en de populariteit van de print hoe lang deze beschikbaar zijn. Ze zijn vrijwel nooit na te bestellen, maar je mag altijd mailen naar klantenservice@ikbenmama.nl om een poging te wagen. 

Je kunt ook altijd nog onze draagzakken outlet checken. Hier staan soms nog wel printjes die uitverkocht zijn tussen. In de outlet vind je onder andere draagzakken die retour zijn gekomen, nog in nieuwstaat maar de doos bijvoorbeeld is beschadigd. 

 

Klik hier voor ons volledige Tula aanbod

 

Meer informatie over dragen?

We geven in een gratis PDF uitgebreid antwoord op de drie meest gestelde draagvragen. Je kunt hem hier downloaden.

 

Nieuwsbrief voor alle mama's 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle leuke ikbenmama nieuwtjes? Tips ontvangen voor jou en je baby? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief we beloven je niet te spammen en alleen te delen waar je écht wat aan hebt. 

Gerelateerde berichten
  1. Over ikbenmama
  2. Baby basics: wat heb je nodig? Zie je door de bomen het bos niet meer met die enorme uitzetlijsten? Bij ikbenmama hebben we 5 thema's waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je kindje.
  3. Verkoudheid bij baby Wanneer je baby verkouden is, is dit erg vervelend. Ga maar eens na hoeveel last jij hebt van een fikse verkoudheid. Er zijn een paar tips en tricks die het leed voor je baby wat kunnen verzachten, we hebben ze voor je op een rijtje gezet. 
  4. Alles over slapen Al onze top blogs over baby's en slapen op een rijtje. 
Gerelateerde producten