Onze outlet winkel is open! klik hier voor meer informatie

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

3 Producten die bijna nooit op een uitzetlijst staan, maar die je eigenlijk niet kan missen.

Vaak is een uitzetlijst ontzettend lang. Bij ikbenmama vinden we dat er vaak dingen op staan die je eigenlijk niet gebruikt en er weer belangrijke producten juist missen. Daarom hebben we 3 producten bij elkaar gezet die bijna nooit op een uitzetlijst staan, maar waarvan wij vinden dat ze er zeker wel op horen!

moeder en baby

3 Producten die bijna nooit op een uitzetlijst staan, maar die je eigenlijk niet kan missen.

Een uitzetlijst is superhandig als houvast voor een jonge ouder. Maar wij hebben 3 producten die we bijna altijd missen op dit soort lijstjes, terwijl wij vinden dat ze niet zouden mogen ontbreken. Hier zijn ze:

#1. Een co-sleeper

Een wieg (of ledikantje) staat eigenlijk altijd wel op de lijst, maar juist het in 1 kamer slapen met je kindje is in de eerste maanden zo belangrijk! En overigens ook het advies van veel instanties, waaronder Unicef. Met een co-sleeper kun je dit op een veilige manier doen. Check ook onze blog over co-sleeping

 

#2. Een drager/ draagdoek

Je kindje komt net uit jouw buik, waar hij/zij 9 maanden heerlijk warm, een beetje krap en geborgen heeft gezeten. Wat is er dan fijner dan je kindje lekker bij je te houden in een draagzak of draagdoek? Op de standaard uitzetlijsten staat meestal het woordje "eventueel", bij een (buik)drager. Wij schudden dan vaak ons hoofd, want het dragen van je kindje is niet alleen handig voor 'onderweg' of 'op pad', maar hartstikke fijn en goed voor jou en je kindje. Vandaar dat wij vinden dat een goede draagzak of draagdoek essentieel is op je uitzetlijst. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Lees dan onze blog  "ikbenmama over dragen", hierin leggen we je alles stap voor stap nog eens uit. We hebben ook een gratis PDF voor je klaar staan met de 3 meest gestelde draagvragen én antwoorden, deze vind je hier

 

 

Oh, en als je dan toch een draagzak koopt, kun je meteen een drager kopen waarmee je ook op je rug kan dragen. Want dat ga je willen ;).

#3. Een Ergococoon (inbakerslaapzakje)

Wij zijn fan van de geborgenheid die een slaapzakje je kindje kan bieden. Want (nacht)rust is een groot goed voor moeder en kind. En we zijn zwaar fan van de ergoCocoon als (inbaker)slaapzakje. Want niet alleen geeft de ergoCocoon met een slanke pasvorm geborgenheid aan je kindje, maar je kan ook (als je dat nodig vindt) de mouwopeningen met knoopjes dicht doen, zodat je kindje zich niet zo snel wakker wappert. En dat is iets waar je vantevoren vaak niet aan denkt, vandaar dat wij de ergoCocoon een no-brainer vinden op je uitzetlijst; het is de perfecte slaapzak voor de eerste maanden. 

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen met de zoektocht naar een fijn slaapzakje? Check dan deze blog.

ergoCocoon Grey marle

Zoals je merkt, bij ikbenmama denken we net even anders over wat er bij een kindje komt kijken dan een ‘normale’ baby speciaalzaak. Vanuit die visie hebben we ook ons assortiment aan producten samengesteld. 

Liefs, het ikbenmama team.

 

Nieuwsbrief voor alle mama's 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle leuke ikbenmama nieuwtjes? Tips ontvangen voor jou en je baby? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief we beloven je niet te spammen en alleen te delen waar je écht wat aan hebt. 

Gerelateerde berichten
  1. Over ikbenmama
  2. Baby basics: wat heb je nodig? Zie je door de bomen het bos niet meer met die enorme uitzetlijsten? Bij ikbenmama hebben we 5 thema's waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je kindje.
  3. Verkoudheid bij baby Wanneer je baby verkouden is, is dit erg vervelend. Ga maar eens na hoeveel last jij hebt van een fikse verkoudheid. Er zijn een paar tips en tricks die het leed voor je baby wat kunnen verzachten, we hebben ze voor je op een rijtje gezet. 
  4. Alles over slapen Al onze top blogs over baby's en slapen op een rijtje. 
Gerelateerde producten