Tijdelijk 15% korting op Wobbel

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Zwanger

Gefeliciteerd je bent zwanger! Maar wat nu? We hebben wat informatie voor je op een rijtje gezet ter voorbereiding voor wanneer de baby zich aandient. 

Zwanger

Twee streepjes op de zwangerschapstest, je bent zwanger! En nu?

Of het nu gepland is of niet, een zwangerschap kan erg overweldigend zijn. Wat staat je te wachten? Waar moet je aan denken? We hebben wat blogs geschreven die je kunnen helpen bij het voorbereiden op de komst van je baby. 

 

Baby Basics: wat heb je nodig?

Misschien een open deur, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer met alle adviezen. Al die verschillende uitzetlijsten, maar wat heb je nu echt nodig? De baby basics volgens ikbenmama lees je in deze blog. 

Oxytocine, wat is het?

Kende jij het knuffelhormoon al? Dit hormoon, oxytocine, heeft meerdere functies. We zetten ze voor je op een rijtje.

Herstellen na een natuurlijke bevalling

Voorbereiding is het halve werk! Is het de bedoeling dat je op de natuurlijke wijze gaat bevallen? Lees dan vooral deze blog van kraamverzorgster Sharon van Be Loved Kraamzorg. 

3 producten die niet op je uitzetlijst mogen ontbreken

Bij de Baby Basics heb je er al iets over gelezen, maar hier gaan we net nog iets dieper in op het slapen en dragen. 

Een geboorteplan maken, voor wie eigenlijk?

Een geboorteplan kan helpen om je bevalling soepeler te laten verlopen. Zo weet je wat jij verwacht, wat je van je partner verwacht en van je hulpverleners.

Hoe kies ik een geschikte zwangerschapscursus?

Er is tegenwoordig een wildgroei aan zwangerschapscursussen, maar wat past er bij jou? Nicole van Jij en je kindje legt in deze blog uit waar je op moet letten wanneer je op zoek gaat naar een zwangerschapscursus.

Wat is een badbevalling?

Zit je erover te denken om in bad te gaan bevallen? In deze blog vind je het hoe, wat en waarom en nog wat handige tips!

De Kraamtijd

In deze categorie vind je blogs die te maken hebben met de eerste week na de geboorte van je bundle of joy. Van kraamtranen tot stuwing en 3 belangrijke geboden tijdens de kraamweek.

 

Nieuwsbrief voor alle mama's 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle leuke ikbenmama nieuwtjes? Tips ontvangen voor jou en je baby? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief we beloven je niet te spammen en alleen te delen waar je écht wat aan hebt.