Onze outlet winkel is open! klik hier voor meer informatie

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Wat kun je allemaal doen met de Grimm's houten regenboog?

Grimm's regenboog

De Grimm's regenboog is het perfecte voorbeeld van open ended speelgoed. Speelgoed zonder duidelijk doel, maar waar je van alles mee kan maken. Het prikkelt de fantasie en het is niet alleen leuk voor kinderen ;). 

De Grimm's Regenboog

Houten speelgoed is in, en dat is niet zonder reden. Het ziet er tof uit met zijn natuurlijke look, is duurzaam en leuk voor alle leeftijden. Één van de meest populaire houten speelgoed stukken uit onze collectie is de houten regenboog van Grimm's. Hij is zelfs zo populair dat tegen het einde van de zomer er een orderstop is bij Grimm's voor de retailers en er bijna niks meer binnen komt. 

Maar waarom is hij dan zo populair? Nou omdat je er echt, echt heel veel mee kan! 

Verschillende maten

Op dit moment heeft Grimm's 2 soorten grote regenbogen in het assortiment: de 12-delige en de 10-delige (de sunset). Uiteraard zijn er ook nog de middel en kleine regenboog die je daar weer leuk mee kan combineren. Maar deze twee grote worden het meeste gebruikt. Naast dat je er dus heel veel mee kan (dat laten we dadelijk hieronder zien), past al het Grimm's houten speelgoed perfect bij elkaar. De regenboogvriendjes, de halve cirkels, de weerset, de auto's, de ballen, alles kun je met elkaar combineren. De sunset heeft één kleurstelling, de andere regenbogen zijn er in de regenboog kleuren, in het zwart/wit, pastel en in een naturel kleur. 

Wat kun je met de Grimm's regenboog maken

Je kunt het zo gek niet bedenken of je maakt het van de regenboog. Een toren, een boom, een knikkerbaan, een fiets, een auto, een huis, noem het maar op. Je kunt het ook super combineren met ander open ended speelgoed. Hieronder laten we je een paar ideeën zien. Soms houden we op onze Instagram een Grimm's challenge, wij maken een bouwwerk en jullie maken hem na. Ben je nog op zoek naar inspiratie? Zoek dan eens op #ibmgrimmschallenge of #creativewithgrimms. Hieronder zie je een greep uit de bouwwerken die we hebben gemaakt voor onze Grimm's Challenge en de favoriete van onze dochter. 

Grimms creaties

 

Je kunt er ook mee stapelen, in elkaar laten vallen en mooie figuren van maken. Kijk maar eens naar dit filmpje:

 

Deel het met ons

Heb jij een mooie Grimm's creatie gemaakt? Laat het ons zien door ons te taggen op Instagram! 

 

 

Nieuwsbrief voor alle mama's 

Wil je graag op de hoogte blijven van alle leuke ikbenmama nieuwtjes? Tips ontvangen voor jou en je baby? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief we beloven je niet te spammen en alleen te delen waar je écht wat aan hebt. 

 

Gerelateerde berichten
  1. Over ikbenmama
  2. Baby basics: wat heb je nodig? Zie je door de bomen het bos niet meer met die enorme uitzetlijsten? Bij ikbenmama hebben we 5 thema's waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je kindje.
  3. Alles over slapen Al onze top blogs over baby's en slapen op een rijtje. 
  4. Ikbenmama over dragen Een handig overzicht van fijne blogs over dragen
Gerelateerde producten