• Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Getest: Ette Tete Step Up verstelbare leertoren

Ette Tete wil jonge ouders helpen bij de zorg voor hun kinderen door multifunctionele, gebruiksvriendelijke, veilige en visueel mooie kindermeubelen te creëren. Zoals de Step Up verstelbare leertoren. Deze leertoren is gecreëerd voor kinderen om ze een handje te kunnen helpen, of om zelfstandig te werken op dezelfde hoogte als een volwassenen. Zo kan je kindje bijvoorbeeld veilig meehelpen in de keuken.

"Persoonlijk bak ik nogal graag en het leek mij bijzonder om mijn dochter van 1,5 jaar hier al bij te betrekken. Ze zeggen ook wel, jong geleerd is oud gedaan. 
Dat bedacht ik mij geen tweede keer, gezien ik nogal een zoetekauw ben en een dochter met voorliefde voor bakken, goed kan gebruiken. Ja, deze leertoren moeten we uitproberen!"

 

Naomi van @little.woodz mocht voor ons de Ette Tete Step Up verstelbare leertoren uitproberen en dit is wat zij ervan vond!

Wanneer de doos binnenkomt

De Step Up kwam binnen via www.ikbenmama.nl en de bezorging was echt razendsnel. Super fijn, want door mijn enthousiasme had ik de bakspullen al in huis. Bij het openmaken van de doos kwam er een bouwpakket tevoorschijn... Het bakken moest daardoor toch even op zich wachten. Het in elkaar zetten vroeg stiekem meer tijd en aandacht dan ik had verwacht. 
Alle benodigdheden waren te vinden in de doos, maar toch besloot ik om wat gereedschap van mezelf te gebruiken, zoals schroevendraaiers en een hamer. 
Dit ging net even sneller dan de bijpassende inbussleutels. Ette Tete werkt met veel zorg aan hun producten en dat kon ik direct terugzien tijdens het in elkaar zetten. Er zit namelijk een blanco houten plankje in de doos? Dit kleine plankje bleek speciaal ontworpen om met je hamer tegenaan te slaan, dus middels het plankje de schroef in het product timmeren. 
Zo zul je veel minder snel een beschadiging oplopen. Persoonlijk vond ik dit ideaal, want ik ben niet de meest handige klusser die er is. 

 

Hij past perfect in je interieur

Wanneer de leertoren staat, kun je hem direct een goede plek geven in huis. De leertoren is te bestellen in verschillende kleuren en dus kun je zelf kiezen welke kleur het beste past binnen jouw interieur. Wij kozen voor naturel hout omdat ik de natuurlijke uitstraling heel rustig vind tussen alle drukte van het andere spelmateriaal. 
Achteraf ook zeker geen spijt van. Hij staat hier binnen handbereik vanuit de keuken, maar valt helemaal niet op. In het netjes afgewerkte hout staat ook klein het logo van Ette Tete bedrukt en dat is zeker niet storend. Gelukkig, want ik vond zo’n groot product in huis best even spannend. Want waar laten we al die spullen en dat spelmateriaal van ons kind toch!?

 

Perfect keukenhulpje

De Step Up bleek in ieder geval een goede toevoeging te zijn want een dag later stonden wij te bakken in de keuken. Ze vond het fantastisch! Onze dochter is altijd al nieuwsgierig naar wat er gebeurt aan het aanrecht en komt regelmatig een kijkje nemen. Voorheen moest ik haar altijd optillen en weer op de grond zetten tijdens een gevaarlijk moment of gewoon wanneer ik even al mijn aandacht voor het eten nodig had. Nu kon ze zelf op de toren klimmen, zelf kijken en naar haar eigen kunnen, handelen. 
Ik gaf haar dus ook wat eigen ‘taakjes’ om te doen en haar lach is niet van haar gezicht geweest. Ze vond het zichtbaar een succes en ja, ik dus ook!

De Ette Tete leertoren Step Up is wat ons betreft een aanrader. 

Lieve Groet, Little.Woodz

Gerelateerde berichten
  1. Wat is het verschil tussen een Wobbel Pro en een Wobbel Original?
  2. Welk speelgoed is geschikt voor welke leeftijd?
  3. Getest: de Ette Tete Fipitri
  4. Getest: Ette Tete Step 'n Sit leertoren
Gerelateerde producten