Tijdelijk 15% korting op Wobbel

15% korting op alle slaapzakjes en inbakerzakjes t/m 09-10

 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
 • Snel verzonden
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Gratis verzending vanaf 50 euro

Getest: de Ette Tete Fipitri

 

Het is de natuur van je kindje om overal op te klimmen - stoelen, tafels, de bank, de kast. Soms is dat iets te gevaarlijk. Met het klimmen oefent je kindje zijn motoriek en ontwikkeld hij beslissingsvaardigheid. Elke klim is een oefening en puzzel in één. De Ette Tete FIPITRI maakt deze activiteit veilig en leuk voor je kindje!

De Fipitri uitgetest: "Je kan er super veel mee en de kids raken er niet op uitgekeken!"

Daphne de Laat mocht voor ons de Ette Tete Fipitri uittesten. Ze heeft voor ons een verslagje geschreven over wat zij ervan vindt: 

 

Toen ik het klimrek op ging halen, dacht ik nog; dit wordt een heel groot pakket om in mijn auto te krijgen. Gelukkig was het een lang en vooral plat pakket, dus super compact. Eenmaal thuis wilde Erik het klimrek even snel in elkaar zetten, maar hij had hier wel een avondje voor nodig. 

Hij heeft het buiten in elkaar gezet omdat je toch best wel wat geluid moet maken met de hamer en het in elkaar zetten. Maar als het rek eenmaal staat is het écht fantastisch! 

Onze kinderen houden heel erg van klimmen, zijn behoorlijk lomp en kijken echt nergens naar. Ze halen de gekste capriolen uit en denken vaak dat ze kunnen vliegen. Dus in die zin had ik wel verwacht dat ik er constant bij moest blijven staan en ze vaak zouden vallen. Gelukkig is dit totaal niet het geval, ze kunnen super goed zelf hun balans vinden en in evenwicht blijven op het klimrek. 

Het klimrek bestaat uit 5 onderdelen, waardoor je hem dus heel makkelijk kan verstellen en op een andere manier kan neerzetten. Door dit af en toe te doen merk ik dat het nooit verveelt raakt voor de kinderen. Hoog, laag, moeilijk of makkelijk waardoor het al gauw voor veel verschillende leeftijden is. De leuke glijbaan kun je ook nog omdraaien en dan heb je een klimplank.

 

Wat onze kinderen er tot nu toe allemaal mee hebben gedaan:

 • Het laatste deel van de glijbaan op de bank gezet, zodat ze eroverheen konden lopen/springen als een brug. 
 • Een deken eroverheen gelegd zodat ze een eigen hutje hebben.
 • De glijbaan omdraaien tot klimplank en op iedere trede poppetjes neerzetten en een eigen fantasie huis maken voor de poppetjes.
 • Heeel veel klimmen en glijden
 • Meegenomen naar vrienden voor een middagje bbqen in de tuin (als je het klimrek eenmaal in elkaar hebt gezet kun je hem heel makkelijk uit elkaar halen in 3 stukken en meenemen in je auto) 
 • Ze wilden er met een step vanaf glijden maar dat heb ik even voorkomen hahaha.

Ik ben echt heel blij met dit klimrek. Je kan er super veel mee en de kids raken er niet op uitgekeken! 

Gerelateerde berichten
 1. Welk speelgoed is geschikt voor welke leeftijd?