Onze outlet winkel is open! klik hier voor meer informatie

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Over ons

Mum invented, mum approved

We houden van uniek, een tikkeltje eigenwijs, kwaliteit en eerlijkheid. Dat zie je aan de producten, vaak gemaakt of bedacht door moeders (mum invented). Dat merk je ook aan alle ervaringen, tips en informatie. Daar komen we aan dankzij een netwerk van mama's die meehelpen (bijvoorbeeld met Facebook, met testen en met producten zoeken en keuren) en natuurlijk iedereen die reageert! We reviewen de producten continu, met als basis de mening van mama's (mum approved). 

Ikbenmama.nl is ontstaan omdat mama ook wel eens centraal mag staan. Na de bevalling gaat alle aandacht naar de nieuwe spruit. Natuurlijk terecht, maar als mama zit je dan net in een onzekere - door hormonen geregeerde- periode, vol emotionele en fysieke ongemakken. Bovendien moet je ook wennen aan je nieuwe rol. Eenmaal gepokt en gemazeld is het vaak nog een zoektocht naar informatie of het juiste product. 

Ikbenmama is in 2007 opgericht en wil de ervaring van ervaren mama's doorgeven. Of dat nu gaat om de beste keuze bij een product of een goede tip. Daarnaast willen we graag een verschil maken. Met unieke producten die je niet overal tegenkomt en met een service en verzorging die ook niet alledaags is. Passie, daar draait het om.

 

Ik ben mama.nl is onafhankelijk en gepassioneerd

Ikbenmama.nl werkt met een klein gepassioneerd team. We doet dit uit een passie en met liefde. We zijn dus geen groot, onpersoonlijk bedrijf dat onderdeel is van een heel concern. Gelukkig niet, want we hebben graag echt contact met onze klanten en hekelen de call centers, trage en onpersoonlijke antwoorden op e-mails, slordige verzendingen en meer wat zo eigen is aan vele grote winkels. We draaien om mama's en zijn trots op onze producten en iedere zending die de deur uitgaat. Onze passie vind je daarom overal in terug.

 

Het ikbenmama team

 

Liza 

Liza heeft service als haar 'ding'. Met ruime ervaring in hotelmanagent weet ze alles van klanttevredenheid en doet ze alles om jou als klant zo tevreden mogelijk te laten zijn. Ze heeft het hotelwezen inmiddels vaarwel gezegd en is full-time bezig met ikbenmama. De kans is groot dat je Liza aan de telefoon of per mail te 'spreken' krijgt. Achter de schermen zorgt ze voor de inkoop, voor het onderhoud van de site en nog veel meer. 

Maarten

Hoe Maarten als Financial Director van een IT-bedrijf bij een site voor (bijna)mama's en baby's terecht is gekomen is voor hem ook nog een vraag. Wellicht heeft het te maken met de geboorte van zijn dochtertjes. Maarten is dus de papa van het team en verantwoordelijk voor alle financiële zaken en contacten met leveranciers. 

Yvonne

Yvonne zoekt continue naar nieuwe, mooie producten om het assortiment up-to-date te houden. Met haar pedagogische achtergrond heeft ze een kritische blik en daarnaast moeten de producten natuurlijk ook nog verantwoord zijn. 

John

John is onze chef magazijn. Hij pakt met alle liefde jullie bestellingen in en zorgt ervoor dat deze netjes bij je thuis komen. 

 

Andrea

Naast haar gezin heeft Andrea twee passies: Dragen en Social Media. Ideale match met ikbenmama dus! Ze verzorgt onze Facebook & Instagram, is regelmatig in het magazijn en de winkel te vinden waar ze je als draagconsulente helpt bij het vinden van de juiste draagzak en doet nog meer achter de schermen. Ook 'is' Andrea Mawaho, een zusje van ikbenmama.nl met draagkleding voor elk seizoen. Voor meer informatie ga naar Mawaho.nl 

Sanne

Sanne zit er nog middenin, met een dochter geboren eind 2021, kent zij de laatste trends op het gebied van baby’s en dreumesen. Met drie kinderen mag zij zich toch wel ervaringsdeskundige noemen ;). Sanne staat twee dagen per week in het magazijn om jullie pakketjes in te pakken en daarnaast zie je haar regelmatig op de Instagram story voorbij komen met een kijkje achter de schermen. Een persoonlijke knipoog is wat Sanne aanspreekt als het gaat om jullie bestellingen en het contact via Instagram!  

Categorieën: Klantenservice