Onze outlet winkel is open! klik hier voor meer informatie

 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
 • Snel verzonden
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Gratis verzending vanaf 50 euro

Ette Tete Houten klimrek FIPITRI met glijbaan ( nieuw model)

284,00
Op voorraad

Nog meer opties om je kindje veilig te laten klimmen met het FIPITRI klimrek van Ette Tete. De FIPITRI is de grotere variant van de MOPITRI en heeft niet 4 maar 5 aparte segmenten. Je kunt hem hierdoor op nog meer verschillende manieren neerzetten!

Verander het klimrek elke dag - lager, hoger, als een huis of plat, pas de FIPITRI aan op de klim uitdagingen die je kindje aan kan voor zijn/haar leeftijd en motoriek. En voor meer plezier zit er ook nog een glijbaan bij die je om kunt draaien naar trappetje! 

Dit is het nieuwe model, het klimrek is hetzelfde, alleen de glijbaan is aangepast. Bij de nieuwe glijbaan zitten er extra randjes aan de zijkanten bevestigd. Deze geven ook gelijk een haakje om hem aan het klimrek vast te zetten naast de bandjes die om een van de spijlen heen gaat.

Toevoegen om te vergelijken
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Gratis verzending vanaf 50 euro

Het is de natuur van je kindje om overal op te klimmen - stoelen, tafels, de bank, de kast. Soms is dat iets te gevaarlijk. Met het klimmen oefent je kindje zijn motoriek en ontwikkeld hij beslissingsvaardigheid. Elke klim is een oefening en puzzel in één. De FIPITRI maakt deze activiteit veilig en leuk voor je kindje!

 • Veiligheid - is het belangrijkste speerpunt bij de Ette tete makers
 • Nieuwsgierigheid - ontdek nieuwe manieren van klimmen en elke dag verschillende maniereen om te spelen.
 • Creativiteit - elke klim is een ander avontuur 
 • Sociale vaardigheden - leren delen is belangrijk, de pikler driehoek is super leuk om met andere kindjes tegelijk op te klimmen
 • Plezier - nieuwe manieren om te klimmen ontdekken, de glijbaan maakt het nog leuker!
 • Grove motoriek - ontwikkel kracht en mobiliteit in de armen, benen, rug en andere spiergroepen
 • Zelfstandigheid - je kindje zal steeds meer en meer zelfstandig gaan spelen
 • Natuurlijk en plastic vrij - Berk multiplex met kind-veilige verf of vernis, metalen onderdelen en geen plastic verpakking. 

De vrijheid om te bewegen is belangrijk en gezond voor de natuurlijke ontwikkeling van een kind. Kinderen moeten alles op hun eigen tempo kunnen doen. Voor gezonde gewrichten, spieren en botten is het belangrijk dat je kindje zelf alle nieuwe bewegingsvaardigheden leert. Voordat ze leren lopen, leren ze meestal eerst zitten en voor elk van deze fase weet het kindje zelf het beste wanneer hij/zij er klaar voor is. 

De mogelijkheid om te kunnen klimmen speelt een grote rol in de ontwikkeling van de motoriek en balans van een kind, daarom hebben kinderen de neiging overal op te gaan klimmen. Als ouders kun je dit ondervangen door ze een veilige plek te geven waar naar hartenlust op geklommen kan worden! En dit is wanneer de Pikler driehoek het toneel op komt. 

Je kunt de FIPITRI van Ette tete veranderen van vorm, zo blijft dit klimtoestel interessant voor je kindje! Zet de glijbaan ertegen aan voor dat extra beetje plezier ;). 

 

Afmetingen: De afmetingen van de driehoek zijn afhankelijk van de positie, de hoogste driehoek is 60cm hoog. Elk segment is 37,3cm lang. De breedte van de driehoek is 82,5 cm. De FIPITRI heeft 5 segmenten.
Afmetingen glijbaan: 40 x 117 cm
Leeftijd: geschikt vanaf 12 maanden
Veiligheid: is getest en gecertificeerd volgens de normen voor speelgoedveiligheid van de Europese Unie (richtlijn 2009/48 / EG).

ModelKlimrek
MerkEtte Tete
Leeftijd1 jaar, 2 jaar, 3 + jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ette Tete Houten klimrek FIPITRI met glijbaan ( nieuw model)
Uw waardering

Heb je een vraag?

Kom je er nog niet helemaal uit? Rechtsonder is er een chat mogelijkheid (tijdens kantooruren) en je kunt ons altijd een mailtje sturen op klantenservice@ikbenmama.nl