Voor 16:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden. PostNL heeft vertraging, hierdoor kan het langer duren voor je bestelling bij je thuis is, hier kunnen we helaas niks aan doen.

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Snüz

Je baby de eerste 6 maanden op de kamer van de ouders laten slapen wordt door veel instanties (zoals UNICEF) aanbevolen. En dit is niet alleen het veiligste en beste voor de ontwikkeling van je kindje, maar ook ontzettend fijn! En hoewel je natuurlijk een wiegje in je kamer kan zetten, is een co-sleeper een betere oplossing. Bij een co-sleeper is namelijk nagedacht hoe je makkelijk en veilig je baby naast je kan laten slapen. In Nederland ontdekken steeds meer ouders hoe makkelijk en fijn dit is. 

Snuz ontwikkelt al jaren hun co-sleeper, de Snuzpod genaamd. In hoogte verstelbaar, met een zijkant die makkelijk te openen is. Lees hier meer over de Snuzpod 4, het huidige model van Snuz. 

Wij bevelen altijd een matrasbeschermer aan bij een Snuzpod en er zijn ook pockets (handig voor luiers en doekjes) en beddengoed voor de Snuzpod te verkrijgen. Check daarnaast ook de complete slaapkamer inrichting van Snuz

Categorieën & filters
10 producten
10 producten