• Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Modu Explorer Kit

100 100
(1) Bekijk reviews
159,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

MODU is speelgoed dat én duurzaam én veilig is, en dat er bovendien voor zorgt dat je kind actief gaat spelen om zo zijn of haar motorische skills te ontwikkelen.

Toevoegen om te vergelijken
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Deze next-level kit is ons medium-pakket! Met de modulaire, zachte blokken die je in de Explorer Kit vindt, kan je minstens 6 verschillende creaties maken – en dan nog veel meer als je over een creatieve geest beschikt! Met deze MODU Explorer Kit kan je kind actief spelen en vooral verder bouwen aan motorische skills. Dat er dan ook meteen geweldige creaties tevoorschijn komen is enkel maar extra fun!

In de MODU Explorer Kit vind je 5 blokken, 10 staven, 4 wieltjes, 1 zakje voor de staafjes en een boekje met inspiratie om te beginnen bouwen! 

Speelgoed dat én duurzaam én veilig is, en dat er bovendien voor zorgt dat je kind actief gaat spelen om zo zijn of haar motorische skills te ontwikkelen. Speelgoed dat jarenlang meegaat en uitdagend is voor kindjes vanaf 6 maanden, en leuk blijft tot 6 jaar? Dé droom van elke ouder… maar bestaat dat dan? Natuurlijk! Look no further, want MODU is wat je zoekt.

MODU is een modulair systeem van blokken, die je onderling kan verbinden en verbouwen tot allerlei constructies en spelmogelijkheden. Strak en clean, in neutrale hoofdtinten, met kleine kleuraccenten. Je merkt het meteen aan het minimalistische design: MODU heeft Scandinavische roots. Het werd ontwikkeld in Kopenhagen, door een team van jonge mensen dat bij het creëren van de modulaire blokken maar 1 doel voor ogen had: speels en duurzaam speelgoed ontwerpen, dat motorische skills bij kinderen helpt ontwikkelen en ondersteunen.

 Specificaties:

  • 35 onderdelen: 7 blokken, 18 staven, 8 wieltjes
  • Meer dan 12 bouwwerken mogelijk
  • Afmetingen doos: 70 x 40 x 20 cm - 4,9 kg
  • Materiaal: Blokken gemaakt van EVA-foam, Staven 100% recyclebaar ABS-kunststof. Ecologisch, onschadelijk, vrij van phtalaten en BPA en goedgekeurd in de EN71 categorie
ModelExplorer Kit
MerkModu
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Modu Explorer Kit
Uw waardering

Heb je een vraag?

Kom je er nog niet helemaal uit? Rechtsonder is er een chat mogelijkheid (tijdens kantooruren) en je kunt ons altijd een mailtje sturen op klantenservice@ikbenmama.nl