• Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Udenhout

ikbenmama Udenhout: Personal shopping voor je uitzetlijst

Bij ikbenmama geloven we in de combinatie van on- en offline. Daarom hebben we naast een uitgebreide webshop, ook een fysieke winkel waar je terecht kunt. Hier vertellen we je alles over onze winkel:

Kom binnen lopen!

Je bent op zaterdag welkom van 10:45 tot 16:00 uur in onze winkel (Kreitenmolenstraat 33d, 5071 BA Udenhout). Sta je met de auto voor de poort? Bel dan even aan (het belletje vind je in het houten huisje op de poort), of bel het telefoonnummer op de poort. Wij zullen dan de poort voor je openen :). Parkeren kan dan rechts om de hoek voor de deur. Check voordat je vertrekt onze openingsdagen op Google, het kan zijn dat we een zaterdag gesloten zijn door omstandigheden of vakantie.

Shoppen en advies bij ikbenmama

Er staat altijd iemand voor je klaar om je persoonlijk advies te geven bij het vinden van een fijne co-sleeper, draagzak, slaapzakje of mooi speelgoed. Omdat het inloop is en we niet op afspraak werken kan het zijn dat je even moet wachten.

Voorraad op de site = voorraad in de winkel

Onze winkel/showroom bevindt zich op dezelfde locatie als ons magazijn. Dit betekent dat alles wat we op voorraad hebben (en je ook op de site kan zien), binnen handbereik is. En je kunt het dus meteen meenemen! In onze showroom vind je een klein overzicht van onze producten, heb je iets gezien in onze webshop maar staat het niet in de showroom? Laat het ons vooral weten :).

Altijd een draagconsulent

Al het winkelpersoneel van ikbenmama is gediplomeerd draagconsulent. Er is dus ook altijd een draagconsulent aanwezig om je te helpen. 

Draagconsult mogelijk

Omdat er altijd een draagconsulent is, kunnen we ook draagconsulten geven. Dit kan voor geweven doeken, rekbare doeken en voor draagzakken. De prijs is afhankelijk van je wensen en ligt meestal tussen de 25 en 75 euro. Stuur voor meer informatie een mail naar andrea@ikbenmama.nl. Hiervoor is het inplannen van een afspraak wel nodig. Het passen van draagzakken is kosteloos mogelijk op zaterdag, hier hoef je geen afspraak voor te maken.

Pinnen is mogelijk

We hebben bij ikbenmama de mogelijkheid om te pinnen. 

Parkeren voor de deur

Bij ikbenmama hebben we parkeerplekken voor de deur. Het terrein is afgesloten met een automatisch hek, dus als je even (aan)belt als je er bent, dan doen wij deze voor je open. 

Helaas geen lift

We zitten op de eerste verdieping, maar helaas heeft ons pand geen lift :( Wanneer dit een probleem voor je is, laat het dan weten. Dan zorgen we dat we op de begane grond iets voorbereiden. 

Adresgegevens

Kreitenmolenstraat 33d, 5071 BA Udenhout. We zitten een klein beetje van de doorgaande weg af, er wordt met een ikbenmama bord aangegeven wanneer je de inrit in moet gaan. 

Deze zaterdagen zijn we gesloten in 2023:

Zaterdag 15 April Zaterdag 29 April