• Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Udenhout

Vanaf 8 mei gaat de winkel weer open! 

We verwelkomen je graag in onze nieuwe winkel! Deze zit in hetzelfde pand als voorheen, alleen nu zitten we een verdieping hoger ;). We werken op afspraak, hieronder vind je de beschikbare data waarop je een tijdslot kunt reserveren. Je reserveert door een mail te sturen naar andrea@ikbenmama.nl. Je afspraak is definitief de dag ervoor om 16:00 uur. Wanneer je verhinderd bent dit gelieve zo snel mogelijk door te geven. 

Doordat we werken op afspraak hebben we de tijd voor je en kunnen we je helemaal van A tot Z helpen, een echte personal shopping experience ;). Geef van te voren door waar je voor komt zodat we alles al voor je klaar kunnen leggen. Afhankelijk van je wensen spreken we een bepaalde tijdsduur voor de afspraak af. 

Onze winkel zit nu op een bovenverdieping alleen toegankelijk via een trap, er is geen lift aanwezig. Het terrein is afgesloten met een automatisch hek, welke wij voor je openen van een afstand. Parkeren alleen voor de deur van ikbenmama, niet op de andere parkeerplekken. 

 

Beschikbare data: 

Vrijdag 4 juni 

Zaterdag 12 juni Gesloten ivm privé omstandigheden

Zaterdag 19 juni

Zaterdag 26 juni


----------------------------------------------------------------

Wij doen de logistieke afhandeling van je bestelling zelf, vanuit ons eigen magazijn in Udenhout. Zo kunnen we garanderen dat we met de meeste zorg je bestelling gereed maken en goed inpakken. 

Naast het magazijn hebben we een ruimte ingericht als winkel/showroom. In ongeveer 100m2 krijg je een overzicht van onze producten, kun je draagzakken passen, een wobbel uitproberen en hebben we koffie en thee ;).

Het voordeel van de magazijnwinkel is dat alles wat we op voorraad hebben (en je dus op de webshop kan zien) ook direct voor je kunnen pakken. We zijn in open op de data die hierboven aangegeven staan, maar check altijd voordat je gaat even deze pagina, Google of Facebook. Het kan wel eens gebeuren dat we door een beurs op zaterdag gesloten zijn. Mocht deze tijd je niet uitkomen, maar zou je wel heel graag langs willen komen, stuur dan even een mailtje naar andrea@ikbenmama.nl. Op afspraak kunnen we namelijk ook open. 

Ook kun je bij ons in Udenhout terecht voor een draagconsult. Wil je graag leren je kindje op een veilige manier in een draagdoek te dragen? Stuur dan voor meer informatie een mail naar andrea@ikbenmama.nl

Het adres is Kreitenmolenstraat 33d, 5071 BA in Udenhout. Voor zover je navigatie dat niet goed aangeeft, hier de 'dorpse' routebeschrijving: Tegenover de Rabobank moet je de inrit tussen de bakker en de slager nemen. Het parkeerterrein is afgesloten met een automatisch hek welke wij voor je openen. Je kunt voor de deur parkeren.