• Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Udenhout

Tijdens de lockdown zijn wij helaas gesloten op zaterdag voor winkelbezoek. Heb je hulp nodig? Stuur dan gerust een mailtje naar klantenservice@ikbenmama.nl of stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram.


----------------------------------------------------------------

Wij doen de logistieke afhandeling van je bestelling zelf, vanuit ons eigen magazijn in Udenhout. Zo kunnen we garanderen dat we met de meeste zorg je bestelling gereed maken en goed inpakken. 

Naast het magazijn hebben we een ruimte ingericht als winkel/showroom. In ongeveer 50m2 krijg je een overzicht van onze producten, kun je draagzakken passen, hebben we een pashokje voor lingerie en hebben we koffie, thee en chocolade ;)

Het voordeel van de magazijnwinkel is dat alles wat we op voorraad hebben (en je dus op de webshop kan zien) ook direct voor je kunnen pakken. We zijn in principe elke zaterdag geopend van 10:30 tot 16:00, maar check altijd voordat je gaat even deze pagina, Google of Facebook. Het kan wel eens gebeuren dat we door een beurs op zaterdag gesloten zijn. Mocht deze tijd je niet uitkomen, maar zou je wel heel graag langs willen komen, stuur dan even een mailtje naar klantenservice@ikbenmama.nl. Op afspraak kunnen we namelijk ook open. 

Ook kun je bij ons in Udenhout terecht voor een draagconsult. Wil je graag leren je kindje op een veilige manier in een draagdoek te dragen? Stuur dan voor meer informatie een mail naar andrea@ikbenmama.nl

Het adres is Kreitenmolenstraat 33d, 5071 BA in Udenhout. Voor zover je navigatie dat niet goed aangeeft, hier de 'dorpse' routebeschrijving: Tegenover de Rabobank moet je de inrit tussen de bakker en de slager nemen. Je kunt voor de deur parkeren.