• Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Snel verzonden
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf 50 euro

Udenhout

ikbenmama Udenhout: Personal shopping voor je uitzetlijst

Bij ikbenmama geloven we in de combinatie van on- en offline. Daarom hebben we naast een uitgebreide webshop, ook een fysieke winkel waar je terecht kunt. Hier vertellen we je alles over onze winkel:

Op afspraak

Eigenlijk vonden we het altijd al veel fijner om op afspraak te werken, zodat we weten dat we de tijd voor je kunnen nemen. En we merkten in Coronatijd dat jullie het eigenlijk ook wel fijn vonden, dus we werken tegenwoordig alleen maar op afspraak. Mocht je toch zonder afspraak langs komen, dan mag je natuurlijk ook gewoon binnen ;) We kunnen alleen niet garanderen dat we dan gelijk tijd voor je hebben. Voor een afspraak mail je naar andrea@ikbenmama.nl. Hieronder zie je de dagen waarop we open zijn. Mocht je op die dagen niet kunnen, mail dan ook naar andrea@ikbenmama.nl en we kijken wat we kunnen doen. 

In de winkel dragen we een mondkapje en houden we 1,5 meter afstand. 

Personal Shopping en advies

Doordat we op afspraak werken, kun je op voorhand laten weten waar je voor komt en kunnen we voorbereid zijn. Afhankelijk van je vragen plannen wij een tijdsduur in. Je hebt dan ook een echte Personal Shopping ervaring en ons ervaren personeel kan je ook voorzien van allerhande advies en tips!

Voorraad op de site = voorraad in de winkel

Onze winkel/showroom bevindt zich op dezelfde lokatie als ons magazijn. Dit betekent dat alles wat we op voorraad hebben (en je ook op de site kan zien), binnen handbereik is. En je kunt het dus meteen meenemen!

Altijd een draagconsulent

Al het winkelpersoneel van ikbenmama is gediplomeerd draagconsulent. Er is dus ook altijd een draagconsulent aanwezig om je te helpen. 

Draagconsult mogelijk

Omdat er altijd een draagconsulent is, kunnen we ook draagconsulten geven. Dit kan voor geweven doeken, rekbare doeken en voor draagzakken. De prijs is afhankelijk van je wensen en ligt meestal tussen de 25 en 75 euro. Stuur voor meer informatie een mail naar andrea@ikbenmama.nl

Pinnen is mogelijk

We hebben bij ikbenmama de mogelijkheid om te pinnen. 

Parkeren voor de deur

Bij ikbenmama hebben we parkeerplekken voor de deur. Het terrein is afgesloten met een automatisch hek, dus als je even (aan)belt als je er bent, dan doen wij deze voor je open. 

Helaas geen lift

We zitten op de eerste verdieping, maar helaas heeft ons pand geen lift :( Wanneer dit een probleem voor je is, laat het dan weten. Dan zorgen we dat we op de begane grond iets voorbereiden. 

Adresgegevens

Kreitenmolenstraat 33d, 5071 BA Udenhout. We zitten een klein beetje van de doorgaande weg af, er wordt met een ikbenmama bord aangegeven wanneer je de inrit in moet gaan. 

Beschikbare data: 

Zaterdag 22 januari

Zaterdag 29 januari

Zaterdag 5 februari

Zaterdag 12 februari

Zaterdag 19 februari