Over ikbenmama

ikbenmama is al sinds 2008 actief als webwinkel op het gebied van fijne producten jou als zwangere, mama of voor je kleintje. Wij onderscheiden ons met een uniek assortiment producten, veel informatie voor jou als jonge ouder en een goede service. Maar hoe verpak je dat in een catchy slogan? Dat lukt ons dus niet, dus hier lichten we een aantal aspecten van ikbenmama toe.

ikbenmama: Meer dan een webwinkel
Wij zijn dan misschien al wel lang actief als webwinkel, wij geloven dat juist de combinatei van offline en online voor jou als klant het beste is. Daarom hebben we naast ons magazijn een showroom geopend. Hier kun je elke zaterdag terecht van 10:30 tot 16:00 voor informatie en advies. Omdat de winkel naast het magazijn is, hebben we onze hele voorraad (en dat is nogal wat) binnen handbereik. Het adres is Kreitenmolenstraat 33d in Udenhout. 

ikbenmama: Meer dan een winkel
Natuurlijk zijn we een winkel en willen we geld verdienen met het verkopen van producten. Dat geld is namelijk nodig om vanalles draaiende te houden en ervoor te zorgen dat we jou goede producten kunnen blijven aanbieden. Maar geld staat bij ons zeker niet op de eerste plaats; we vinden het veel belangrijker dat we jou kunnen helpen! Daarom besteden we veel tijd en aandacht aan het geven van informatie en het selecteren van artikelen. Dat is een hele andere insteek dan veel huidige (web)winkels; daar staan geld en groei vaak boven de klant. Wij doen het dus anders, omdat we denken dat jij daar uiteindelijk meer aan hebt. 

ikbenmama: Wij hebben niet alles
Als we mensen spreken, dan horen we vaak de uitspraak: 'Jullie hebben echt alles!'. Maar dat is natuurlijk niet zo. Geen enkele (baby)winkel heeft alles, hoewel dat wel vaak geclaimd wordt. We hebben wel veel en vaak een tikkie anders dan vele andere babywinkels, zodat je bij ons voor een groot deel van je uitzetlijst terecht kunt. En over die uitzetlijst hebben we sowieso een eigen mening. 

ikbenmama: Vanuit de praktijk
Achter ikbenmama zit ook een mama. En een papa. En we hebben ook veel artikelen zelf getest en staan daar achter, dus we kunnen gerust zeggen dat onze adviezen en producten uit de praktijk komen. Daarom vind je bij ons ook zoveel producten die door mama's bedacht en ontwikkeld zijn! Merken zoals Ergo Baby, Tula, Ergopouch en Babylonia komen voort uit ondernemende moeders die iets zochten voor hun kind wat er nog niet was.
Daarnaast krijgen we regelmatig tips van mama's (en papa's) over nieuwe producten, want samen weten we natuurlijk veel meer! Mocht je zelf een tip hebben: laat het ons weten op post@ikbenmama.nl

ikbenmama: Omdat een goede hechting de basis is
Hechting is het concept waar het bij ons om draait. Wederom commercieel niet zo interessant, want je hebt maar betrekkelijk weinig producten nodig voor een goede hechting. Tijd, aandacht en interesse voor je kind is het voornaamste. Maar een aantal producten kunnen wel helpen; zo kan je je kindje dichtbij laten slapen met een co-sleeper of dichtbij je dragen met een draagdoek of -zak. Daarnaast maken een goede kolf en/of voedingslingerie borstvoeding geven een stukje fijner, wat allemaal helpt. Zo helpen wij je om de basis goed te leggen. 

ikbenmama: Je kunt je kindje niks beters meegeven dan een goede basis
Wij geloven dat het meegeven van een goede basis het allerbeste is wat je voor je kindje kan doen. Daarmee geef je ze voldoende zelfvertrouwen en een goede basishouding mee om uiteindelijk zelf de wereld te gaan ontdekken. En als we daar ook maar een klein beetje aan mee mogen helpen dan is onze missie geslaagd.