Puckababy
De Puckababy is verworden tot een heel slaapconcept, met oog voor de allerkleinsten. Baby's met eczeem, huiduitslag, (kans op) heupdysplasie, onrustig slaapgedrag kunnen heerlijk naar dromenland in een van de slaapoplossingen van Puckababy. En ook rustige baby's liggen lekker warm of koel in een mooi passende PuckaBag.

Slaap- en inbakerzakjes bomvol details
Puckababy is een label van details. Zo zijn de zakjes voorzien van touwtjes om het te verkleinen, zijn de ritsen mooi afgewerkt en is de stof lekker zacht. Het inbakerzakje blinkt uit in doordachtheid, wat te zien is aan de techniek binnenin, maar ook de praktische ritsjes bij de armopeningen. Zo'n inbakerzakje gebruik je daardoor ook om het inbakeren af te bouwen en later als slaapzakje. Ook in de PuckaBag is het oog voor detail overgenomen. Dit is het enige vier seizoenen slaapzakje wat ook echt vier seizoenen te gebruiken is! Mouwtjes die erop of eraf kunnen en een buitenzak die gewoon reversible is. Je kunt er alle kanten mee op.

Mama achter de Puckababy

De grote motor achter Puckababy is Sandra. Zij maakte in de afgelopen jaren een uitgebreid assortiment met een eigentijdse look rondom slapen. Dat het werkt en dat het in de smaak valt blijkt ook wel uit het internationale succes: Puckababy is Nederlands, maar verovert ook Europa. Sandra, maar zeker ook het hele Puckababy team, drijft op passie en liefde voor hun producten. Het is een label met een personal touch. Daar houden we van!


Aanbevolen produkten

PuckaBag slaapzak Multicolor

met afneembare wantjes 

Prijs € 99.99
PuckaBag slaapzak Grey Star

met afneembare wantjes 

Prijs € 99.99
PuckaBag slaapzak Blue Pucky

met afneembare wantjes 

Prijs € 99.99
PuckaBag slaapzak Pink Bowy

met afneembare wantjes 

Prijs € 99.99
Puckababy Pyjama Tencel

 

Prijs € 22.49 € 24.99
Puckababy Sleepy Teddy

 

Prijs € 13.49 € 14.99
Puckababy Cover Baby Teddy

 

Prijs € 26.99 € 29.99
Puckababy Cover Kidz Teddy

 

Prijs € 35.99 € 39.99
Puckababy the bag slaapzak Kidz

Vanaf 2.5 jaar 

Prijs € 53.99 € 59.99
PuckaBag slaapzak White Dotty

met afneembare wantjes 

Prijs € 99.99