Nomi Kinderstoel

Soms kom je een product tegen wat zó bij je past, dat het voor elkaar gemaakt lijkt te zijn. Dat hadden wij met de Nomi kinderstoel. Design, ergonomie, functionaliteit: deze stoel heeft het allemaal!
En toen we het verhaal achter de stoel hoorden, wisten we ook dat dit geen toeval was. Peter Opsvik is namelijk de ontwerper van deze stoel. En die naam is wellicht niet zo bekend, maar de stoel die hij in 1972 ontwierp wel: de Tripp Trapp, welke via Stokke zijn weg massaal naar de consument heeft gevonden. 
Alles wat Opsvik sindsdien heeft geleerd, heeft hij in dit design gestopt, vandaar dat wij fan zijn!

De Nomi bestaat uit verschillende onderdelen, waarbij je zelf de combinatie van je keuze kan maken. De basis bestaat uit de standaard en de kleurenset. Hiermee heb je de stoel die vanaf 2 jaar te gebruiken is. Om de Nomi geschikt te maken vanaf de geboorte, zijn er accessoires zoals de beugel en de baby base met diverse kussentjes. 

Zo kan je je Nomi jaren gebruiken!

Omdat het bedrijf achter de Nomi graag heeft dat je een goede, weloverwogen keuze maakt voordat je de stoel aanschaft, is deze niet online te bestellen. In onze winkel in Udenhout kun je de Nomi in het echt zien, alvorens je een keuze maakt.

Aanbevolen produkten

Nomi Harnas

 

Prijs € 29.95