gDiapers

Veel mama's die we spreken hebben hetzelfde dilemma: ze weten dat wegwerpluiers een ontzettende belasting zijn voor het milieu, maar vinden dat er geen goed alternatief is. Katoenen luiers klinkt als veel gedoe, veel troep en al dat wassen is ook niet altijd goed voor het milieu en kost veel tijd. Dat vonden we zelf ook, dus we zijn op zoek gegaan naar een goed alternatief. Met gDiapers denken we dat gevonden te hebben!

gDiapers zijn in essentie herbruikbare luierbroekjes, waarbij je voor de inlegger/binnenbroekjes een keus hebt: ga je voor katoen of voor een wegwerpinlegger. Die wegwerpinlegger is dan wel biologisch afbreekbaar, dus niet zo belastend voor het milieu. Afhankelijk van de productie van je kleintje hoef je enkel de elementen (gPant, pouch, inlegger (katoen of wegwerp) en/of liner) te vervangen. Zo draag je heel flexibel je steentje bij aan een beter milieu. En daarnaast zijn de gDiapers ook nog eens supertje hip!

We hebben geprobeerd alle informatie zo goed mogelijk bij de producten te zetten, maar we kunnen je voorstellen dat je nog vragen hebt. Daarvoor kun je ons natuurlijk altijd mailen op post@ikbenmama.nl, of bellen met 035-737 02 37. Maar uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat je er eigenlijk gewoon mee moet beginnen. Met 1 gPant en een pakje wegwerpinleggers of katoenen inleggers kun je al uittesten of het iets voor je is. Wij zijn in ieder geval om! 

Aanbevolen produkten

gDiapers gCloth liners

voor gebruik met de katoenen inleggers 

Prijs € 11.16 € 13.95