Bambino Merino (Swaddle) Blanket Ivory

Merino (Swaddle) Blanket: exclusief bij Ikbenmama.nl Dit is een super zachte doek, te gebruiken als wikkel- of inbakerdoek of dekentje. Daarnaast kun je het ook nog gebruiken als borstvoedingscover, speelkleedje of zonnescherm op de kinderwagen. Het antibacteriele, temperatuurregulerende en zijdezachte... meer info
€ 48.93 NU
Op voorraad, direct leverbaar
toevoegen

logo_mamas_keuzeMerino (Swaddle) Blanket: exclusief bij Ikbenmama.nl

Dit is een super zachte doek, te gebruiken als wikkel- of inbakerdoek of dekentje. Daarnaast kun je het ook nog gebruiken als borstvoedingscover, speelkleedje of zonnescherm op de kinderwagen. Het antibacteriele, temperatuurregulerende en zijdezachte merinowol is speciaal geschikt voor gevoelige ukjes.

Met dit doek van Bambino Merino kun je je onrustige of prikkelbare uk lekker inwikkelen. Het zachte, stretchy materiaal zorgt ervoor dat je het doek goed strak om je baby kunt wikkelen. Het voelt aan als zijde en is bij uitstek geschikt voor gevoelige huidjes. En, het prettig van Merino Wol is dat het temperatuurregulerend werkt. Te warm of te koud wordt het dus niet snel.

De Merino Swaddle Blanket:

  • Is gemaakt van 100% natuurlijke en ademende vezels.
  • Creeert een microklimaat rond baby's lijfje zodat lichaamstemperatuur op een natuurlijke wijze wordt gereguleerd.  
  • Is heerlijk zijdezacht en houdt baby droog, ook bij lekkende luiers! (merino kan tot 30% van zijn gewicht aan vocht absorberen voordat het vochtig gaat aanvoelen.)
  • Is van nature vlamwerend en vuurvertragend en biedt een hoge UV-bescherming.

Maat: 95cm x 95cm

 

Bijpassende producten
Bambino Merino jumpsuit ivory
Bambino Merino Romper KM ivoor
Variaties producten
Bambino Merino (Swaddle) Blanket blue
Bambino Merino (Swaddle) Blanket Pink
De mama achter Bambino Merino

afbeelding16Rochelle's zoontje James werd maar liefst 12 weken te vroeg geboren. En daarmee begon haar zoektocht naar een slaapzakje waarin hij geen uitslag kreeg en niet zo klam wakker werd. Ze vond het  niet en ontwikkelde dus haar eigen lijn! Met een vleugje van haar 'roots', want ze komt oorspronkelijk uit Nieuw Zeeland.