Medela Freestyle, nu supercompleet!
Voor € 43,- aan gratis producten!

Nu een superaanbieding bij ikbenmama: Voor € 43,- aan gratis Medela producten bij aanschaf van een Freestyle!De Medela Freestyle is normaal al zeer compleet, maar nu hebben we een superaanbod: Bij aanschaf van een Freestyle krijg je van ons een tube Purelan (37 gram, € 8,50), een doosje Medela... meer info
€ 349.00 NU
Op voorraad, direct leverbaar
toevoegen

Nu een superaanbieding bij ikbenmama: Voor € 43,- aan gratis Medela producten bij aanschaf van een Freestyle!

De Medela Freestyle is normaal al zeer compleet, maar nu hebben we een superaanbod: Bij aanschaf van een Freestyle krijg je van ons een tube Purelan (37 gram, € 8,50), een doosje Medela zoogcompressen (wegwerp, 30 stuks normaal €6,25, 20 Medela moedermelkbewaarzakjes (€16,25) en 2 Medela flesjes van 250ml (€ 12,-) helemaal gratis! Dat is dus voor € 43,- aan fijne Medela producten zodat je helemaal klaar bent om te kolven.

De Medela Freestyle is een compacte kolf met het 2-fase systeem waar Medela bekend om is. Deze kolf heeft alles om te kolven op de manier die jij wilt: efficiënt, gemakkelijk en waar dan ook te gebruiken.

De Freestyle is klein, de motor past in de palm van je hand. Hij heeft een oplaadbare accu, waardoor je niet meer afhankelijk bent van vele batterijen of de aanwezigheid van een stopcontact. De motor heeft een verlicht LCD display, waarop je precies kunt zien wat je instellingen zijn en hoe lang je aan het afkolven bent.
Daarnaast heeft de Freestyle een geheugenfunctie. Als je je favoriete instellingen gevonden hebt, kun je deze vastleggen met een druk op de knop. Met dezelfde knop gebruik je precies die instellingen weer bij je volgende kolfsessie. 

De Freestyle wordt compleet geleverd met alles wat je nodig hebt. De kolf komt in een discrete, zeer praktische, zwarte schoudertas met daarin los het Medela koeltasje met voorgevormd koelelement en vier 150ml moedermelkflesjes.

Inclusief Calma!
Bij de Freestyle wordt natuurlijk ook standaaard een Calma voedingssysteem geleverd. Deze is speciaal ontwikkeld voor het geven van borstvoeding. Uit normale flesjes loopt de melk ook als de baby niet zuigt, of in de speen hapt. Dit is niet zo aan de borst. Bij Calma stroomt de melk alleen als je baby drinkt zoals aan je borst. Hierdoor zijn risico's voor het weigeren van de fles of slechter drinken aan de borst geminimaliseerd. 

De Freestyle is geschikt voor dagelijks en intensief gebruik. Hij is ook enkelzijdig te gebruiken, maar er is gebleken dat bij dubbel afkolven de borsten beter geleegd worden. Met een elektrische borstkolf kun je 18% meer afkolven dan met een enkele elektrische kolf. 

Kenmerken van de Freestyle op een rijtje:

  • Het 2-fase systeem, waarmee de zuigkracht en -ritme van een baby wordt nagebootst. Door het vacuum voor jou prettig in te stellen, past de Freestyle het zuigritme aan voor een optimaal resultaat!
  • Oplaadbare accu biedt 3 uur kolftijd, dus je hoeft niet te rommelen met adapters of autokabeltjes. 20 minuten voordat de accu leegraakt geeft de kolf een waarschuwingspiepje, zodat je de kolfsessie rustig kunt afmaken.
  • Dubbel- of enkelzijdig kolven.
  • Inclusief schoudertas met koeltas (incl. koelelement), 4 opvangflesjes en 2 borstschilden (PersonalFit Borstschild 24mm).
  • Calma voedingssysteem.
  • Display met verlichting biedt informatie over de kolfsessie (en is dus ook 's nachts leesbaar).
  • Geheugenfunctie voor het bewaren van favoriete instellingen.
  • Met dubbele overloopbescherming (er kan geen melk in de motor komen, maar ook niet in het slangetje achterblijven).
  • Geschikt voor intensief gebruik.
  • Natuurlijk zijn de kolf en de onderdelen BPA-vrij

LET OP: LEES DE INFORMATIE OVER GARANTIE ACHTER DE TABBLADEN! (Hier onder 'Extra') Bijpassende producten
Medela Borstschildenset Maat L (27mm)
Medela Moedermelk flesjes 250 ml (2 stuks)
Doomoo Voedingskussen Softy Grey Stripe
Variaties producten
Medela Harmony + Calma
Medela Harmony + Calma Prijs € 65.00
Medela Swing + Calma
Medela Swing + Calma Prijs € 140.00 € 159.95
Medela Swing Maxi + Calma
Medela Swing Maxi + Calma Prijs € 224.95 € 249.95