Medela Calma incl fles 150ml

Calma is de nieuwste innovatie van Medela. De speen is speciaal gemaakt met het oog op borstvoeding. Normale spenen zijn vaak te makkelijk voor borstgevoede ukjes, waardoor de melktoestroom te snel gaat. De Calma is zo gemaakt dat baby's op zo veel mogelijk dezelfde manier zuigen, slikken en ademen... meer info
€ 16.95 NU
Op voorraad, direct leverbaar
toevoegen

Calma is de nieuwste innovatie van Medela. De speen is speciaal gemaakt met het oog op borstvoeding. Normale spenen zijn vaak te makkelijk voor borstgevoede ukjes, waardoor de melktoestroom te snel gaat. De Calma is zo gemaakt dat baby's op zo veel mogelijk dezelfde manier zuigen, slikken en ademen als bij borstvoeding. Dit heeft onder meer te maken met het vacuüm wat wordt opgebouwd bij het drinken. Met de Calma speen stopt ook de melkstroom als je baby stopt met zuigen.

De Medela Calma speen is gebaseerd op recent onderzoek dat gedaan is door Medela in samenwerking met onderzoekers van de Universiteit van West Australië.

De Medela Calma speen past in ieder geval op alle Medela en Difrax flessen. De Calma spenen hebben een universele ringdeksel en passen daardoor op alle universele flessen. De Calma speen kan gewoon worden gesteriliseerd, in een sterilisator of pannetje.

Je bestelt hier het flesje + de calma speen.

 

Bijpassende producten
Medela Moedermelk flesjes 250 ml (2 stuks)
Medela Calma (speen)
Medela Calma (speen) Prijs € 13.95
Medela Moedermelk flesjes 150ml (3 stuks)