ErgoPouch 3.5 Tog naturel Quilted slaapzak

  ErgoPouch Organic Cotton Quilted Slaapzak   De Organic Cotton Quilted Slaapzak van ErgoPouch zorgt ervoor dat je kleintje er warmpjes bij ligt. In de beste materialen, want dit slaapzakje is geheel gemaakt van biologisch katoen, van binnen en buiten, naast katoen is er ook een vleugje... meer info
€ 77.00 NU
Op voorraad, direct leverbaar
toevoegen

introduced_by_mama_02

logo_mamas_keuze

 

ErgoPouch Organic Cotton Quilted Slaapzak

 

De Organic Cotton Quilted Slaapzak van ErgoPouch zorgt ervoor dat je kleintje er warmpjes bij ligt. In de beste materialen, want dit slaapzakje is geheel gemaakt van biologisch katoen, van binnen en buiten, naast katoen is er ook een vleugje elastine voor de stretch.
Geen pesticiden of chemicalien gebruikt. Hypo-allergeen, temperatuurregulerend, ademend. Puur en goed.

Het is met 3.5 TOG heerlijk warm, de warmste slaapzak die er is. Echt geen dekentjes nodig, zelfs niet als het bar en boos is buiten. Het natuurlijke materiaal zorgt voor een super slaapomgeving: het geeft een optimale temperatuurbalans en het bevordert een gezonde en veilige slaapomgeving. Het zorgt ervoor dat je baby 2-3 graden koeler blijft bij warm weer en 2-3 graden warmer bij koud weer. Dat is het isolerende en warmteregulerende vermogen van dit natuurlijke materiaal! Vocht wordt bovendien 3 tot 4 keer beter geabsorbeerd dan bij normaal katoen.

Unieke stretch inserts

Kenmerkend zijn de slimfit pasvorm en unieke stretch inserts aan de boven- en zijkanten van de slaapzak. Hierdoor kan je uk zich vrijer bewegen en comfortabeler slapen. De slaapzak is verder voorzien van een dubbele rits, zodat het ook van onderen makkelijk te openen is voor bijvoorbeeld een luierverschoning tijdens de nachtelijke uurtjes.

Geschikt voor kamertemperaturen van 16-20 graden
(Twijfel je over de verschillende TOG's? Kijk bij de tabjes hierboven voor de verschillen!)


Wasadvies
(Zie ook tabje hierboven). Was de witte Ergopouch quilted op fijne was, 30 graden met wolwasmiddel en droog het in de droger. Het is van belang dat bij de eerste 1 a 2 keer wassen de vulling goed droogt en niet te lang vochtig blijft (wat gebeurt als je het aan de lucht laat drogen). Dit omdat een natuurlijke vulling anders kan afgeven en zo kringen in de buitenzak kan veroorzaken (alleen bij de witte zie je dit). Hier zit geen garantie op, omdat dit een gevolg is van het natuurlijke materiaal dat is gebruikt. Het gebeurt niet vaak, meestal niet, maar wees het voor ;-)  

Let op:


Bij de meeste slaapzakjes van ergoPouch krijg je een kamerthermometer (een soort creditcard met informatie en een klein simpel temperatuurmetertje). In sommige verpakkingen is deze echter niet bijgesloten door de fabrikant, terwijl het wel op de verpakking staat. We kunnen helaas geen kaartjes meer naleveren.

 

Bijpassende producten
Ergopouch Slaapvestje natural
Variaties producten
ErgoPouch 3.5 Tog Quilted slaapzak Mint
De mama achter ErgoPouch

Alina Sack was ontwerpster van sportkleding (!) toen haar zoontje weing van slapen bakte. Ze besloot de ultieme slaapomgeving voor hem te maken door alle externe invloeden die hem ook maar uit zijn slaap kon houden te eliminieren. Het eerste wat ze maakte: een slaapzak met speciale stretch inserts, zodat hij makkelijk en vrij kon bewegen zonder ergens aan verstrikt te raken in zijn slaap. Na deze slaapzak ging het snel, andere slaapzakken en inbakersystemen volgden. Een groot succes in Australie en nu langzaam aan ook de rest van de wereld. Geen wonder, want het is een doordacht slaapsysteem, gemaakt van hoge kwaliteit en natuurlijke materialen. Meermaals onderscheiden door kopers, experts en 'de industrie'. Maar bovenal goedgekeurd door de slapende kleine gebruikers.