ErgoCocoon Inbakerzakje 1.0T Grey
Makkelijk inbakerzakje, ideaal voor afbouwen

          De ErgoCocoon is een heerlijke en makkelijke inbakerzak van biologisch katoen. Door de natuurlijke rek in de stof kan je baby zich vrij in dit zakje bewegen, maar toch veilig en geborgen voelen omdat de stof wel strak om het lijfje zit. Dankzij de rits in het... meer info
€ 44.00 NU € 35.20
Op voorraad, direct leverbaar
toevoegen

introduced_by_mama_02

logo_mamas_keuze

 

 

 

 

 

De ErgoCocoon is een heerlijke en makkelijke inbakerzak van biologisch katoen. Door de natuurlijke rek in de stof kan je baby zich vrij in dit zakje bewegen, maar toch veilig en geborgen voelen omdat de stof wel strak om het lijfje zit. Dankzij de rits in het midden is het inbakeren in een mum van tijd gepiept. Bovendien ook makkelijk om snel luiers te verschonen zonder te 'ontbakeren'. De gewenste maar kun je selecteren in het drop down menu.

De ErgoCocoon is voorzien van drukknoopjes bij de armopeningen. Hierdoor kun je zelf kiezen of je het zakje als inbaker- of slaapzakje gebruikt (simpelweg wel of niet de armpjes eruit laten). Door dit systeem kun je ook heel eenvoudig het inbakeren afbouwen en kan je baby na het inbakeren gewoon in zijn vertrouwde zakje blijven slapen. Dat ondersteunt de geborgenheid en een goed slaapgedrag.

Maten

    • Mini: 0 t/m 3 maanden of tot 7 kg. Het zakje meet 60 cm (maar heeft dus rek, een langer kind kan er prima in)
    • Maxi: 3-12 maanden of tot 11-12 kg. Het zakje meet 80 cm (maar heeft dus rek).
Kies de gewenste maat in het drop down menu.

Staat de gewenste maat er niet tussen? Dan is deze helaas helemaal uitverkocht en zal niet meer binnenkomen.

Materiaal

Gemaakt van 100% biologisch katoen. Voordeel van dit natuurlijke materiaal is dat het lekker ademt. Bij dit systeem zul je in de winter dekentjes nodig hebben.

Dit zakje meet 1.0 TOG (dikkere kwaliteit) en is geschikt voor gebruik zonder dekentjes bij een kamertemperatuur van 21-24 graden (in herfst/winter voeg je een dekentje toe). 

 

 

Bijpassende producten
SpaceBabies Zwart/Wit
SpaceBabies Zwart/Wit Prijs € 19.50
De mama achter ErgoPouch

Alina Sack was ontwerpster van sportkleding (!) toen haar zoontje weing van slapen bakte. Ze besloot de ultieme slaapomgeving voor hem te maken door alle externe invloeden die hem ook maar uit zijn slaap kon houden te eliminieren. Het eerste wat ze maakte: een slaapzak met speciale stretch inserts, zodat hij makkelijk en vrij kon bewegen zonder ergens aan verstrikt te raken in zijn slaap. Na deze slaapzak ging het snel, andere slaapzakken en inbakersystemen volgden. Een groot succes in Australie en nu langzaam aan ook de rest van de wereld. Geen wonder, want het is een doordacht slaapsysteem, gemaakt van hoge kwaliteit en natuurlijke materialen. Meermaals onderscheiden door kopers, experts en 'de industrie'. Maar bovenal goedgekeurd door de slapende kleine gebruikers.