Blenker Washandje (div. kleuren)

Blenker washandje De Blenker handdoeken zijn immens populair, het was dus wachten op het bijpassende washandje en die is er nu! Gemaakt van hetzelfde fijne materiaal en voorzien van hetzelfde frisse dessin. Gemaakt van hydrofiel katoen, wat lekker heet wast en steeds zachter uit de was komt. Hoe vaker... meer info
€ 3.95 NU
Op voorraad, direct leverbaar
toevoegen

Blenker washandje

De Blenker handdoeken zijn immens populair, het was dus wachten op het bijpassende washandje en die is er nu! Gemaakt van hetzelfde fijne materiaal en voorzien van hetzelfde frisse dessin. Gemaakt van hydrofiel katoen, wat lekker heet wast en steeds zachter uit de was komt. Hoe vaker je wast, hoe beter. Droogt snel!

Bijpassende producten
BlenkerKid Wit-Roze
BlenkerKid Wit-Roze Prijs € 16.95
De mama's achter KipKep

Saskia & Janneke: KipKep

Een idee wat al een poosje was ontluikt bij Saskia en maar niet weg wilde gaan. Eenmaal in contact met Janneke werd het werkelijkheid: de Feedi. Supernieuw, hip & happening op de Nederlandse markt. Mama's oog is duidelijk aanwezig, want praktisch, goede kwaliteit en er leuk uitzien komt helemaal samen in dit product! En daar is het niet bij gebleven. KipKep is continu in ontwikkeling. De Napper, de Blenker en wat gaat nog volgen?